מ.ס. אשדוד שלחה הבוקר (ראשון) שלושה שחקנים לבדיקות וצילומים. לגבי שלו הרוש שהוחלף אתמול בהפסקת המשחק מול הפועל ירושלים באצטדיון טדי עם כאבים חזקים, לא עלה ממצא מיוחד בבדיקת האולטרסאונד, אבל הקשר יעבור גם MRI על מנת לשלול נזק שלא רואים בבדיקה הראשונה.
אילי טמם שפתח בשני המשחקים האחרונים כמגן שמאלי, סיים את המשחק אמש עם כאבים בבטן ובמפשעות. הבדיקות שלו גילו כי הוא סובל מדלקת. טמם יטופל בכדורים וחזרתו לפעילות צפויה לקרות בצורה מבוקרת תוך שבועיים.
באשר לקלארק רוברטסון שטרם שיחק בגלל כאבים בגיד אכילס, גם הוא ביצע בדיקת אולטרסאונד שלא אבחנה בעיה כלשהי. הסקוטי שמחכה להופעת בכורה יחזור הדרגתית לאימונים לפי עוצמת כאב. ההערכה היא שתוך שבוע וחצי הוא יוכל להתאמן בצורה מלאה. כל השלושה לא יעמדו לרשות המאמן אלי לוי מחרתיים בגביע הטוטו מול הפועל תל אביב.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
גם הבלם טימותי אוואני וגם המגן דויד קופרמן לא יהיו כשירים למפגש עם האדומים בגביע הטוטו. במועדון ימשיכו לחפש כלים התקפיים איכותיים יותר אחרי שבשני המשחקים עד כה ניכר היה חוסר המחץ והתחכום בחלק הקדמי. המטרה תהיה לצרף זר אחד לפחות להתקפה עד תחילת העונה.


