אחרי ששבה אתמול בצהריים לישראל, קיימה הבוקר (שבת) מכבי תל אביב אימון אליו שבו השחקנים שלא טסו לקישינב, ביניהם פליסיו מילסון, שכבר מתאמן בצורה מלאה ונראה כי הוא התאושש לגמרי מפציעת השריר שהייתה לו. גם עידן נחמיאס וגיא מזרחי, שלא המריאו למולדובה, שבו להתאמן הבוקר.
מאחר שהמשחק מול א.א.ק לרנקה הוא כבר ביום רביעי החליט רובי קין לתת לשחקנים מנוחה גם מחר, וביום שני הוא יחל בהכנות למשחק מול הקפריסאים במסגרת הסיבוב השלישי של מוקדמות הקונפרנס ליג. כמו בשבוע החולף גם הפעם תמריא מכבי תל אביב רק ביממה שלפני המשחק, אך בניגוד למולדובה הפעם האימון המסכם ומסיבת העיתונאים ייערכו עוד בישראל והקבוצה לא תתאמן כלל במגרש שבו יתקיים המשחק. הפעם, בניגוד למפגשים מול פטרוקוב, המשחק הראשון יהיה בחוץ והמטרה של מכבי תל אביב תהיה לצאת טוב ממשחק החוץ ולחזור לבלומפילד עם תוצאה נוחה ולא מלחיצה מדי לקראת הגומלין.
עוד במכבי תל אביב
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
במכבי תל אביב מעריכים את היריבה מהאי השכן ואוספים כל מידע עליה, במיוחד כשבעונה שעברה היא הודחה מאירופה רק בשמינית גמר הקונפרנס ליג על ידי ווסטהאם שזכתה במפעל. "אנחנו רוצים להיות במקום שלרנקה הייתה בעונה שעברה, כך שמחכה לנו משוכה גבוהה מאוד עם שחקנים מנוסים ממדינות נחשבות מאוד", אמרו הבוקר במועדון על היריבה. "קבוצה שהגיעה עד השמינית לפני חצי שנה והודחה רק על ידי ווסטהאם, זו קבוצה חזקה ואנחנו נצטרך להרים את הרמה כדי לעבור".


