אחרי ששבה אתמול בצהריים לישראל, קיימה הבוקר (שבת) מכבי תל אביב אימון אליו שבו השחקנים שלא טסו לקישינב, ביניהם פליסיו מילסון, שכבר מתאמן בצורה מלאה ונראה כי הוא התאושש לגמרי מפציעת השריר שהייתה לו. גם עידן נחמיאס וגיא מזרחי, שלא המריאו למולדובה, שבו להתאמן הבוקר.
מאחר שהמשחק מול א.א.ק לרנקה הוא כבר ביום רביעי החליט רובי קין לתת לשחקנים מנוחה גם מחר, וביום שני הוא יחל בהכנות למשחק מול הקפריסאים במסגרת הסיבוב השלישי של מוקדמות הקונפרנס ליג. כמו בשבוע החולף גם הפעם תמריא מכבי תל אביב רק ביממה שלפני המשחק, אך בניגוד למולדובה הפעם האימון המסכם ומסיבת העיתונאים ייערכו עוד בישראל והקבוצה לא תתאמן כלל במגרש שבו יתקיים המשחק. הפעם, בניגוד למפגשים מול פטרוקוב, המשחק הראשון יהיה בחוץ והמטרה של מכבי תל אביב תהיה לצאת טוב ממשחק החוץ ולחזור לבלומפילד עם תוצאה נוחה ולא מלחיצה מדי לקראת הגומלין.
עוד במכבי תל אביב
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
במכבי תל אביב מעריכים את היריבה מהאי השכן ואוספים כל מידע עליה, במיוחד כשבעונה שעברה היא הודחה מאירופה רק בשמינית גמר הקונפרנס ליג על ידי ווסטהאם שזכתה במפעל. "אנחנו רוצים להיות במקום שלרנקה הייתה בעונה שעברה, כך שמחכה לנו משוכה גבוהה מאוד עם שחקנים מנוסים ממדינות נחשבות מאוד", אמרו הבוקר במועדון על היריבה. "קבוצה שהגיעה עד השמינית לפני חצי שנה והודחה רק על ידי ווסטהאם, זו קבוצה חזקה ואנחנו נצטרך להרים את הרמה כדי לעבור".