משחק הגומלין בין בית"ר ירושלים לפאוק סלוניקי מתקרב (חמישי, 20:30, ספורט4) וכמו בקבוצה הישראלית, כך גם אצל היוונית: דריכות, מתח וכוננות גבוהה. בתקשורת המקומית ראיינו כמה שחקנים עבר של פאוק והדעה הרווחת היא שהאיכות תנצח והיוונים יעלו שלב למרות ה-0:0 במשחק הבית.
שחקן העבר של פאוק, ניקוס קראגאורגיו, שלבש את מדי הקבוצה בשנים 1986-1991 וגם אימן אותה תקופה קצרה ב-2005:, אמר "אני משוכנע שפאוק תעלה שלב, היא יותר טובה מבית"ר ירושלים שהפעם תהיה חייבת גם לנסות לתקוף ולא רק להתגונן כמו בטומבה. אם המזל לא יפנה לה עורף, פאוק תנצח - אבל צריך לזכור שלמזל יש חלק גדול בכדורגל".
ברטראן רובר הצרפתי, ששיחק בפאוק בשנים 2011-2013: "מה שראיתי מפאוק בשנה שעברה זה שהיא שיחקה בקצב גבוה, החזיקה בכדור, הציגה כדורגל יפהפה, אבל לא יצרה מספיק מצבים. זה בדיוק מה שקרה במשחק הראשון נגד בית"ר ירושלים. המשחק יהיה הרבה יותר קשה, עם החום והתנאים בישראל. פאוק צריכה צריכה לכבוש שער מהיר, ליריבה אין את האיכות שלה. בית"ר תנסה להשתמש באנרגיה מהקהל ואני מקווה שפאוק תראה מספיק ביטחון ולא תילחץ. אני מאמין שהיא תעלה שלב".
עוד לקראת המשחק ביום חמישי
האזינו: אופיר סער על ההכנות של בית"ר ירושלים
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בלם העבר גאני קופי אמפונסה, ששיחק בפאוק שנים 2000-2003, נזכר במוקדמות גביע אופ"א בספטמבר 2000. אז היוונים ניצחו 1:3 בבית ועלו שלב אחרי 3:3 בירושלים. אז היו ביציעים כ-10,000 צופים, הפעם טדי יהיה מלא.
"אני זוכר שהאווירה שם הייתה חמה וכך גם מזג האוויר", אמר אמפונסה, "לנו, השחקנים האפריקאים, זו לא הייתה בעיה, אבל לחלק מהשחקנים היוונים היה קשה מאוד להתמודד עם החום. המשחק השבוע? אני חושב שפאוק תהיה צריכה להיות מאוד זהירה ומאוד מרוכזת. אם היא תצליח לכבוש ראשונה, בית"ר תהיה חייבת לתקוף וזה ישנה את כל התמונה".