מכבי נתניה הודיעה הערב (שלישי) על שחקן הרכש הרביעי של המועדון הקיץ עם החתמתו של בר כהן ממכבי תל אביב. הקשר בן ה-22 שבילה את העונה החולפת בהשאלה בבית"ר ירושלים, הצטרף ליהלומים בחוזה לשנתיים עם אופציה לשתי עונות נוספות.
נתניה תשלם 800 אלף ש"ח למועדון התל אביבי, לו ישארו 25% ממכירה עתידית של הקשר. לכהן היה חוזה לעונה נוספת בקבוצה מקרית שלום, אך הוא סירב להאריכו, ולכן הצהובים מכרו אותו למחזיקת גביע הטוטו. בשנה שעברה כאמור, שיחק כהן תחת יוסי אבוקסיס אצל מחזיקת גביע המדינה, שם כבש 4 שערים ב-41 הופעות במדים הצהובים-שחורים.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
זו ההחתמה הרביעית של היהלומים הקיץ אחרי צירופם של איתי בן שבת, ג'ואל אבו חנא ומקסים פלקושצ'נקו. כהן, שגדל במ.ס. לוד והצטרף בגיל צעיר למחלקת הנוער של מכבי תל אביב, הושאל במשך השנים לבית"ר תל אביב בת ים, הפועל חיפה, הפועל נוף הגליל ובית"ר ירושלים.


