מכבי בני ריינה קיימה היום (שני) משחק אימון שלישי ואחרון במסגרת מחנה האימון בפולין, בו הביסה 2:6 את גורניק ז'אבז'ה מהליגה הפולנית הראשונה. שלומי אזולאי (צמד), אחמד עאבד, הבלם החדש נמניה ליוביסבלייביץ' ולואי חלף הבקיעו בניצחון המרשים. המשחק הבא של הקבוצה כבר יהיה בגביע הטוטו, אבל היא תהיה חופשית במחזור הפתיחה ותשחק נגד מכבי נתניה רק באמצע השבוע הבא.
עם חזרתה של הקבוצה בעוד יומיים לישראל, יצטרפו לאימונים צמד הזרים הנרי ואקה ומוחמד אוסמן. במועדון הרגישו שאי הגעתם לפולין בגלל שלא קיבלו אשרת כניסה, פגעה בהכנות לעונה הקרובה מכיוון ששניהם מיועדים להיות שחקני הרכב.
בצוות המקצועי קיוו לצרף את איהאב גנאים שלא הגיע להבנות עם בני סכנין על חוזה חדש, אבל הוא סיכם באקטובה הקזחית וצפוי לעזוב את ישראל. בר לין ממכבי תל אביב מועמד להצטרף בהשאלה.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
