בתקשורת הארמנית מדווחים שהקשר האחורי אוגוצ'וקוו איוו היה על הכוונת של בית"ר ירושלים, אבל כנראה יחתום בסופו של דבר ברובין קאזאן. איוו הוא שחקנה של אלופת ארמניה, אורארטו. הוא נולד וגדל בניגריה, הגיע לארמניה בגיל 18 ולפני כמה חודשים קיבל דרכון מקומי והפך לשחקן מפתח בנבחרת.
בארמניה סיפרו שמלבד בית"ר ירושלים, השחקן בן ה-23 היה על הכוונת של קבוצות מהליגה השנייה בטורקיה, כמו גם פרטיזן בלגרד וצ'רלטון מהליג וואן באנגליה, אבל הוא כנראה יעבור לרובין קאזאן. אתמול הוא רשם את משחקו האחרון באורארטו, שהפסידה 1:0 לזרינסקי במוקדמות ליגת האלופות.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מאמן בית"ר ירושלים, יוסי אבוקסיס, מחפש קשר אחורי בעמדה מספר 6 שישלים את טרזייה תומא, שאגב עדיין לא החל להתאמן עם הקבוצה. לבית"ר יש חמישה זרים חתומים: מיגל סילבה, טרזייה תומא, פרד פריידיי, יון ניקולאסקו ודנילו אספרייה, אבל האחרון צפוי לחתום ביממה הקרובה בצסק"א סופיה וגם ניקולאסקו בדרך החוצה.