בית"ר ירושלים תערוך היום (רביעי, 18:00) את משחקה האחרון במחנה האימונים כשתפגוש את סטיאווה בוקרשט, אך שבועיים לפני המפגש הראשון מול פאוק סלוניקי בקונפרנס ליג, במועדון מודאגים מאוד מהסגל שעומד לרשותו של יוסי אבוקסיס.
למעשה, המאמן רצה לפתוח את העונה עם בלם זר, קשר אחורי בעמדה מספר 6 שישלים את טרזייה תומא וכמובן להיות כבר עם מחליפים לדנילו אספרייה ויון ניקולאסקו שיעזבו בקרוב. בפועל, אם לא יהיה לו את אספרייה וניקולאסקו למפגשים, יחד עם העובדה שטרזייה תומא עדיין לא החל להתאמן עם הקבוצה, הקבוצה תגיע לפאוק בסגל שחסר את כל שחקני העוגן של ההרכב.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בבית"ר יודעים שפאוק פייבוריטית ואין מה להשוות בין הסגלים, אך עדיין רוצים לעמוד בכבוד וחוששים כי הקבוצה תתקשה לעשות זאת עם כל הבעיות בסגל בשלב הנוכחי, בעיקר במשחק הראשון בסלוניקי בעוד כשבועיים. הדדליין לרישום הסגל למשחקים הוא ה-21 בחודש, בעוד תשעה ימים, כאשר שני שחקנים נוספים יוכלו להירשם עד 24 שעות לפני המשחק.
בסיום משחק האימון היום יקבל יוסי אבוקסיס החלטות בנוגע לנבחנים - הקשרים אנסאנה סימון ועומר קורסיה והבלם מיכאל מולדר. כאשר נראה כי לפחות אחד משני הבלמים, מולדר או קורסיה, יוחתם עד סוף העונה.


