מכבי תל אביב נחתה הבוקר (ראשון) במדריד והחלה את מחנה האימונים שלה לקראת העונה הקרובה. הקבוצה תמשיך מחר למרבייה, שם גם תקיים את שני משחקי ההכנה שלה לקראת משחקי מוקדמות הקונפרנס ליג, ביום חמידי מול אורלנדו פייטרס מדרום אפריקה וביום ראשון הבא נגד בונרנמות' מהפרמיירליג האנגלית.
במדריד יפגשו שחקני הקבוצה לראשונה את עוזר המאמן החדש דייב סארצ'אן שעל מינויו הודיעה היום מכבי תל אביב בתור עוזר המאמן הבכיר. יחד איתו יגיע גם מאמן השוערים גרהאם סטאק, שגם כן חתם והצטרף למועדון.
אז מי הם אנשי הצוות החדשים? סארצ'אן מונה לתפקיד עוזר המאמן הבכיר ויעבוד לצידם של המאמן הראשי רובי קין והעוזר השני רורי דלאפ. האמריקאי בן ה-69 עבד לאחרונה כמנג'ר והמנהל הטכני של נבחרת פורטו ריקו (2021-2022) ובשתי קדנציות בהתאחדות האמריקאית כעוזר המאמן ומאמנה הזמני של נבחרת של ארה"ב (1999-2002 ו-2017-2018). סארצ'אן אימן בעברו במועדונים ובמכללות בארה"ב כמו מכללת צפון קרולינה, וזכה בתארים עם קבוצות ה-MLS לוס אנג'לס גלקסי, שיקגו פייר ודי.סי יונייטד.
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין
סטאק, שמצטרף מקולצ'סטר יונייטד מהליגה הרביעית באנגליה, החל את העונה שעברה כמאמן השוערים של קרדיף סיטי מהצ'מפיונשיפ, אך בעקבות שינוי בעמדת המאמן נאלץ לעזוב. לפני לכן עבד במשך ארבע שנים בווטפורד כמאמן השוערים של הקבוצה הבוגרת ואחראי על השוערים במחלקת הנוער של המועדון. תוצר מחלקת הנוער של ארסנל, סטאק ערך מספר הופעות בודדות עבור התותחנים וקרוב ל-350 הופעות במהלך קריירת המשחק שלו במהלכה ייצג את הנבחרת הצעירה של אירלנד בשבעה משחקים בין לאומיים.