במ.ס. אשדוד מרוצים מההחתמה הקרבה של קלארק רוברטסון, שייכנס לנעליים גדולות שהותיר ננאד צבטקוביץ'. הבלם הסקוטי בן ה-29 קיים אמש שיחת ועידה עם המאמן אלי לוי ושמע ממנו על תפיסת העולם של מ.ס. אשדוד ועל התכניות של המועדון לעונה הקרובה. רוברטסון ייצא בפעם הראשונה מהאי הבריטי אחרי ששיחק באברדין שם גדל, בלקפול, רות'רהאם בצ'מפיונשיפ וכעת מסיים חוזה בפורטסמות' מליגה 1 (הליגה השלישית), בשורותיה שימש כקפטן.
רוברטסון, שהיה במו"מ עם הפועל ירושלים לפני שנתיים, החליט בגיל 29 שהוא רוצה לצאת מהאי הבריטי ולשחק בליגה ובמדינה אחרת והיתה לו הצעה מהודו. מי ששיכנע את רוברטסון להגיע לישראל הם ניק בלקמן ורוברט ארנשואו, חבריו הטובים, ששיחקו כזכור במכבי תל אביב ועזבו את ישראל עם רושם טוב על המדינה ורמת הכדורגל כאן.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
רוברטסון שיכול לשחק גם כמגן שמאלי היה מועמד גם למכבי פתח תקוה, בני סכנין והפועל פתח תקוה, אך כאמור סגר בסוף באשדוד וירוויח כ-150 אלף יורו לעונה. הוא יהיה הכדורגלן הסקוטי הראשון שמשחק בישראל אחרי שלא מעט ישראלים יצאו לשחק בסקוטלנד.


