הפועל ירושלים ואברדין מנהלות מאבק על שירותיו של הבלם קלארק רוברטסון, כך לפי התקשורת בסקוטלנד. רוברטסון בן ה-27 סיים את חוזהו ברות'רהאם שירדה מליגת המשנה באנגליה וכבר מנהל מגעים עם ירושלים מזה כמה ימים. יחד עם זאת, אברדין מקווה שהוא יחתום בשורותיה ולא יעדיף את העולה החדשה לליגת העל.
לפי הדיווחים בסקוטלנד, הבלם שיכול לשחק גם כמגן שמאלי, ניהל שיחת זום עם אנשי הפועל ירושלים למען התרשמות הדדית, אבל גם שוחח עם מאמן אברדין, סטיבן גלאס שמנסה לשכנעו. השחקן נמצא גם על הכוונת של פורטסמות' ופלימות' מהליגה השלישית באנגליה.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
רוברטסון הוא יליד העיר אברדין והוא התחיל את הקריירה בקבוצה המקומית, שבמדיה שיחק שש שנים - מגיל 16 עד גיל 22. בהמשך לבש את מדי בלקפול האנגלית ובשלושת השנים האחרונות שיחק ברות'רהאם. רוברטסון סבל לאורך הקריירה מהרבה מאוד פציעות. העונה הוא שותף ב-16 משחקים בלבד אחרי שנעדר יותר מחודשיים בגלל פציעה בכף הרגל.