וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

3 מיליון ליש"ט לארבעה משחקים? החוזה העצום של אלרדייס בלידס

באנגליה טוענים: המנג'ר בן ה-68 יקבל 500 אלף ליש"ט עד תום העונה. אם ישאיר את המדורגת 17 בליגה, יקבל בונוס של 2.5 מיליון ליש"ט

תקציר: לידס יונייטד - קריסטל פאלאס 5:1/ספורט1

סם אלרדייס הפך היום (רביעי) באופן רשמי למאמנה החדש של לידס, לכל הפחות לארבעת המחזורים שנותרו בפרמיירליג. המנג'ר בן ה-68 יחליף את חאבי גראסיה, ולפי דיווחים באנגליה ירוויח לא פחות מ-500 אלף ליש"ט בארבעת המשחקים שנותרו לעונה. אבל זה לא הכל: אם יצליח להשאיר את הקבוצה בליגה, יקבל בונוס של 2.5 מיליון ליש"ט - כלומר, הוא עשוי לשלשל לכיסו 3 מיליון ליש"ט על ארבעה משחקים בלבד. הופעת הבכורה שלו תהיה מול מנצ'סטר סיטי בשבת.

קריירת האימון של "ביג סם" החלה ב-1991, אז שימש מאמן-שחקן בלימריק האירית. בהמשך אימן קבוצות רבות, ביניהן בולטון, ניוקאסל, בלקבורן, ווסטהאם, סנדרלנד, קריסטל פאלאס, אברטון ו-ווסט ברומיץ'. את האחרונה לא הצליח להציל מנשירה לצ'מפיונשיפ ב-2021 וזו הייתה הירידה הראשונה שלו מהפרמיירליג. בנוסף לקבוצות באי הבריטי, אלרדייס אימן את נבחרת אנגליה במשך 67 ימים, אבל עזב אחרי שנחשד במעשי שחיתות.

משכורת נאה. אלרדייס/GettyImages, Pool

עוד בכדורגל העולמי

sheen-shitof

עוד בוואלה

התהליך המסקרן של מיחזור אריזות מתכת

בשיתוף תאגיד המיחזור תמיר

לידס מקדימה את הקו האדום בפרמיירליג בזכות הפרש שערים בלבד. היא צברה נקודה אחת מ-15 האחרונות ובחמשת המשחקים האחרונים ספגה תבוסות ביתיות 5:1 לקריסטל פאלאס ו-6:1 לליברפול. בסוף השבוע הובסה 4:1 על ידי בורנמות'. גראסיה החליף את ג'סי מארש שהחל את העונה על הקווים. הספרדי עמד על הקווים ב-11 משחקים והשיג בהם 11 נקודות (3 ניצחונות, 2 תיקו, 6 הפסדים).

ללידס נותרו משחקים קשים, לפחות על הנייר: מנצ'סטר סיטי (חוץ), ניוקאסל (בית), ווסטהאם (חוץ), טוטנהאם (בית).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully