מכבי חיפה חגגה אתמול (שבת) ניצחון גדול 1:4 על מכבי נתניה שקירב אותה לעבר אליפות שלישית ברציפות, אבל שאלה אחת נותרה פתוחה: של מי היה שער השוויון?
כזכור, בדקה ה-56 נגח עומר אצילי כדור שפגע בגופו של מגן נתניה נאסים אואמו וחדר לרשת של איתמר ניצן. תחילה נרשם השער לזכות אצילי, לאחר מכן הודיעה מנהלת הליגות כי מדובר בשער עצמי והבוקר פורסם דו"ח השופט יגאל פריד, שהעניק את השער לאצילי, מי שהשלים מהפך שתי דקות לאחר מכן.
אחרי בדיקה של חברת "אינסטט" האחראית על הסטטיסטיקות עבור מנהלת הליגה, שהבהירה מעל לכל ספק כי הכדור שינה את מסלולו בעקבות הפגיעה באואמו, מתברר כי במנהלת יפנו להתאחדות כדי לתקן את הרישום וכך לאצילי יהיה גול אחד מהמשחק הזה ו-19 שערי ליגה בסך הכול, במקום 20 כפי שמופיע כעת באתר ההתאחדות.
המנהלת היא זו שאחראית על הסטטיסטיקות בליגת העל והלאומית וכן זו שמחלקת את תואר מלך השערים, עליו מתחרה אצילי יחד עם שחקני מכבי תל אביב, ערן זהבי (17) וג'ורג'ה יובאנוביץ' (15).
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
לפיכך, אצילי רחוק עכשיו שער אחד ממאזנו בעונה שעברה, אז סיים כמלך השערים (20) ומלך הבישולים (10). הוא עדיין ניצב בראש טבלת המבקיעים עם 19 ובטבלת המבשלים מפגר בשניים אחרי ירדן שועה.
אתמול התייחס אצילי לאחר המשחק לכך שהשער נרשם כעצמי: "אמרו לי את זה עכשיו בחדר ההלבשה. אני נגחתי את הכדור, משום מה נתנו את זה כגול עצמי. לא משנה, מה שחשוב זה הניצחון. אני מרגיש טוב בחודש וחצי האחרונים, רואים את זה על הדשא. המטרה היא אליפות ואני מאמין שנעשה את זה. עוד שישה משחקים, שרק נמשיך ככה".