האם מכבי נתניה מתקרבת למכירה של עדן קארצב? ראשי בשאקשהיר מהליגה הטורקית העבירו בסוף השבוע הצעה רשמית לרכישה מיידית של הקשר בשווי כשני מיליון יורו, אולם בשלב זה בנתניה דורשים סכום גבוה יותר, שמתקרב לשלושה מיליון עבור הקשר.
כזכור, מכבי נתניה פגשה את הקבוצה הטורקית בסיבוב המשחקים המוקדם בקונפרנס ליג בקיץ האחרון וכבר אז סימנו הטורקים את קשר הנבחרת. באותה תקופה עשה קארצב את דרכו לליגה הרוסית וסגר בדינמו מוסקבה, אולם העסקה לא יצאה לפועל בסופו של דבר.
בנתניה לא מתכוונים לעמוד בדרכו של קארצב, אם המגעים עם הטורקים יגיעו לכדי סיכום. גורמים במועדון העריכו הערב כי מדובר בהצעה רצינית מאוד שסיכוייה לצאת לפועל גבוהים. יחד עם זאת ראשי נתניה לא יתפשרו על הסכום אותו הם דורשים ובימים שעוד נותרו עד סגירת החלון ינסו הצדדים להגיע לסיכום. קארצב עצמו צפוי לקבל שדרוג משמעותי בשכרו שיעמוד על כחצי מיליון יורו לעונה, בחוזה ארוך טווח.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בסיום ה-0:3 על סקציה נס ציונה היום נשאל רן קוז'וך על עתיד הקפטן ואמר: "בסופו של דבר יש דברים שלא קשורים לרצונות שלי, קשורים גם להחלטות של ההנהלה והרצונות של השחקנים. אני לא מתעסק בזה".