חלוצה הגנאי של קרבאח אווסו קוואבנה שהיה מועמד להצטרף בחלון הזה למכבי תל אביב, צפוי לחתום בפרנצווארוש ההונגרית. קוואבנה בן ה-25 שיכול לשחק כחלוץ וכשחקן כנף, עניין מאוד את מכבי תל אביב אבל סוכנו העביר מסר לקרית שלום לפיו יש לו כמה הצעות טובות מאוד והוא על סף חתימה בפרנצווארוש שצפויה לתת לו חוזה בגובה של 450 אלף יורו נטו לעונה. ההונגרים מנהלים כעת משא ומתן עם קרבאח האזרית כדי לרכוש את קוואבנה כבר עתה תמורת 300 אלף יורו ולא להמתין לסוף העונה, אז הוא יהיה שחקן חופשי.
במכבי תל אביב סימנו את קוואבנה שכבש עד כה 10 שערים בקרבאח ויש לו גם 3 שערים במסגרת האירופית העונה אבל ההערכה היא שמה ששיכנע אותו להעדיף את פרנצווארוש זו העובדה שהיא תשתתף כמעט בוודאות במוקדמות ליגת האלופות והחוזה הגבוה שקיבל.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
מכבי תל אביב קיימה בבוקר אימון עוררות קל בקרית שלום ואחריו יצאה לירושלים למשחק הערב בטדי מול בית"ר ירושלים. אחרי ניצחון נוסף של מכבי חיפה אמש, במכבי תל אביב מבינים שרק הם יוכלו לעצור את מכבי חיפה ולכן המשימה היא לנצח הערב בטדי ולעצור בשבוע הבא את מכבי חיפה בבלומפילד במפגש ישיר בין הטוענות לכתר על מנת לצמצם סוף סוף את הפער בפסגת הטבלה.