המגעים בין מכבי תל אביב ופיזה בנוגע להעברתו של יונתן כהן נמשכים. שחקן הכנף שוב נותר מחוץ לסגל של קבוצתו גם למשחק מול רג'ינה והיום (שבת) אישר מאמנו רולנדו מראן: "צריכים להיות כנים - יש מגעים, והוא לא ייכלל בסגל".
"יונתן כהן ופיזה מתקרבים עוד ועוד לפרידה, אחרי שנה אחת בלבד", נכתב בתקשורת האיטלקית. "אחרי שסבל מכאבים בצוואר השחקן שב להתאמן, אך הוא שוב לא ישחק. פיזה דרשה תחילה 2 מיליון יורו, בעוד הישראלים הציעו כ-1.5 מיליון יורו עבורו".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
כזכור, במהלך השבוע פרסמנו כי הפערים בין מכבי תל אביב ופיזה קטנים מאוד. כל הצדדים רוצים בעסקה: הקבוצה האיטלקית שמחה למכור את יונתן כהן, השחקן רוצה לשוב לישראל ומכבי תל אביב חייבת אותו בסגל שלה. ובכל זאת גם מכבי תל אביב וגם פיזה עדיין מתעקשות על סכומים יחסית נמוכים של כמה מאות אלפי יורו בלבד ונראה שקרב כיפופי הידיים הזה, יוביל לבסוף לכך שהשחקן יחזור לישראל. הצהובים מכרו את השחקן תמורת 2.2 מיליון יורו בקיץ שעבר, והסכימו לדחות את התשלום השני, בסך 1.1 מיליון יורו, על מנת להשלים את העסקה.
כהן בן ה-26 רשם העונה שבע דקות בלבד בכל המסגרות. אשתקד שיחק 25 פעמים במדי פיזה בליגת המשנה באיטליה, כבש ארבעה שערים ובישל עוד אחד.


