הפועל באר שבע, שנחתה אמש באוסטריה, תקיים הערב את האימון באיצטדיון של אוסטריה וינה בו יתקיים מחר (חמישי, 19:45, ספורט4) המשחק מול הקבוצה המקומית במסגרת המחזור הראשון של שלב הבתים בקונפרנס ליג. עוד בטרם יצאה הקבוצה לאוסטריה, קיים המאמן אליניב ברדה אסיפה קשה עם השחקנים במהלכה הבהיר בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, כי המועדון יקנוס שחקנים שישאירו את חבריהם בעשרה שחקנים אחרי עבירות בלתי ספורטיביות או כאלה שהמועדון יחשוב שהן היו עבירות משחק חמורות בצורה מוגזמת. ברדה לא התייחס ספציפית לרמזי ספורי שהורחק בשבת מול מכבי חיפה, אבל השחקן ייקנס. עוד אמר ברדה לשחקנים כי מעתה שחקן שיספוג כרטיס צהוב על דיבורים עם שופטים, גם ייענש. המאמן הבהיר כי רק לקפטן ולמאמן יש את הזכות לפנות לשופט וכי הוא מבהיר שאם שחקן יספוג צהוב על שפנה לשופט, זה יגרור עונש מהקבוצה.
בתוך כך בהפועל באר שבע מתכוננים למשחק מחר, כאשר יש עוד לא מעט שאלות פתוחות בנוגע להרכב. הלדר לופס עדיין בספק בגלל שנפצע בשבת מול מכבי חיפה. המגן השמאלי אמנם התאמן אתמול בבוקר, אבל עדיין סובל מכאבים. מיגל ויטור גם צריך לעבור הערב מבחן כשירות באימון כדי לוודא שהוא כשיר לחלוטין, אחרי שנשללה אפשרות של קרע בשרירי המפשעה.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(3.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
רגיל (3) 297
22:00

ארסנל

קריסטל פאלאס
רבע גמר גביע הליגה; ארסנל מגיעה כפייבוריטית ברורה, בעוד פאלאס מתקשה העונה ומגיעה אחרי תקופה פחות טובה. למרות שארסנל צפויה לעלות עם הרכב רוטציוני, העומק והביתיות באמירויות אמורים להספיק לה.
עדן שמיר יערוך הופעת בכורה בקבוצה מחר, אבל קרוב לוודאי שיתחיל רק על הספסל וישתלב בהמשך המשחק. חאתם עבד אלחמיד שלא יצא עם הקבוצה לאוסטריה בגלל עניינים בריאותיים משפחתיים ייעדר מהסגל וכידוע הפועל באר שבע גם לא רשמה למפעל את אנדרה מרטינס, רועי גורדנה, אביב סולומון ויוני סטויאנוב.
תומר יוספי נשאר אף הוא בארץ כדי להיערך למעבר שלו לקבוצה אחרת. כמה קבוצות מתעניינות בקשר ביניהן הפועל חיפה ומ.ס. אשדוד אבל יתכן שדווקא הפועל תל אביב בסוף תעביר את יוספי לשורותיה ותתקזז עם הפועל באר שבע על דמי המעבר של שי אליאס.
הרכב משוער: עומרי גלזר, אור דדיה, מיגל ויטור, איתן טיבי, הלדר לופס, מריאנו באריירו, שי אליאס, דור מיכה, שאפי סוליימאנוב, רותם חטואל, אסטריט סלמאני.


