במחזור האחרון, הפועל באר שבע הפסידה 2:1 למכבי חיפה במשחק מלא אמוציות. אחד השחקנים שספגו את הביקורת הגדולה ביותר היה חאתם עבד אלחמיד, שחקן ההגנה של הקבוצה מהדרום. הטענות שעלו מצד האוהדים היו לגבי העבירה שביצע ושגרמה לפנדל לזכות הירוקים, שפת הגוף שלו ועל חוסר חשק לשחק במועדון.
בפוסט באינסטגרם, אלחמיד ענה למבקריו ולאוהדי הקבוצה: "אוהדים יקרים, אין לי כוונה להיכנס לדון בזה שאני מחויב או לא למועדון שאני כל כך אוהב. אף פעם לא התייחסתי לביקורת מקצועית, כי היא לא מעניינת אותי ואני יודע בדיוק מה אני שווה. אני מגיב כאן, כי מלא אוהדים רוצים שאני אדבר בקשר לטענות שאני משחק בלי חשק, ומתוך רצון לעבור למועדון אחר בארץ. זה פשוט הזיה ומי שאומר את זה חסר מושג. שפת הגוף שלי נובעת מביטחון עצמי ולא מחוסר חשק".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
"אני שונא לשחק בתפקידים שאני לא אוהב להיות בהם, אבל חייב לשחק כי המאמן ביקש ואני צריך לכבד את זה", הוסיף המגן, "עשיתי טעות במשחק וגרמתי לפנדל, ועל זה אני לוקח אחריות. זאת רק מכה קלה בכנף, אמשיך לתת את כל כולי עבור הצלחת המעדון כל עוד אני עולה על הדשא ושם את החולצה האדומה", סיכם אלחמיד.
בתוך כך, בשורה משמחת קיבל היום קשר הקבוצה יוני סטויאנוב, שזומן לראשונה לסגל נבחרת בולגריה הבוגרת לקראת צמד המשחקים בבית מול גיברלטר ולאחר מכן בצפון מקדוניה במסגרת ליגת האומות. סטויאנוב בן ה-21 הגיע הקיץ מהפועל כפר סבא ועד כה העונה שותף כמחליף בניצחון על דינמו מינסק ובהפסד למ.ס. אשדוד. זהו זימון בכורה שלו לבולגריה הבוגרת, אולם בנבחרת עד גיל 21 כבר רשם שש הופעות, ארבע מהן בהרכב. אם ישותף על ידי המאמן מלאדן קרסטאיץ', כידוע בעונה שעברה מאמנה של מכבי תל אביב, הוא לא יוכל בעתיד לייצג את ישראל.
