"דורון ליידנר ואושר דוידה לא יעברו לקבוצה בישראל". את המילים האלה אמר עומר בוקסנבוים, המנהל המקצועי של הפועל תל אביב, במסיבת העיתונאים בחודש יוני בה הוצג בתפקידו החדש. בוקסנבוים עמד במילתו, ולאחר שליידנר עבר לאולימפיאקוס, כעת גם דוידה נמצא בדרך לתחנה ראשונה כליגיונר - סטנדרד ליאז'.
בזכות שתי המכירות הללו, הפועל תל אביב תגיע לסכום עצום של למעלה מ-16 מיליון שקל בהכנסות ממכירת שחקנים רק בקיץ הנוכחי. האדומים כבר מכרו בתחילת החלון את שי אליאס להפועל באר שבע תמורת כ-2.9 מיליון שקל, את מרקו ינקוביץ' לקרבאח עבור 570 אלף שקל, את רז שלמה למכבי נתניה שמימשה את אופציית הרכישה תמורת 925 אלף שקלים ואת שי אייזן למ.ס. אשדוד תמורת כ-700 אלף שקל.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
כזכור במקרה של אייזן, אשדוד החזירה את השחקן לקבוצתו הקודמת אך כעת האדומים תובעים את הקבוצה מעיר הנמל, זאת משום שכבר יש עסקה חתומה בין שני המועדונים.
לאחר מכן הצטרף דורון ליידנר לרשימת העוזבים כאשר נמכר לאולימפיאקוס. כולל בונוסים, העסקה מול אלופת יוון תניב לאדומים כ-1.8 מיליון יורו. עם מכירתו המסתמנת של דוידה לסטנדרד ליאז' הבלגית עבור 1.6 מיליון יורו, בהפועל תל אביב יכולים לסמן וי על כך שמכרו את שלושת הנכסים הכי גדולים של המועדון - דוידה, ליידנר ואליאס.