א.א.ק אתונה לא מוכנה לוותר על בוגדן פלאניץ'. כשלושה שבועות אחרי הפרסומים ביוון על כך שהבלם הסרבי מחוזר על ידי הקבוצה שסיימה בעונה שעברה במקום החמישי, הערב (רביעי) פורסם בסרביה שמכבי חיפה קיבלה הצעה בגובה 1.3 מיליון יורו עבור מכירת הבלם.
פלאניץ' חתם במכבי חיפה בספטמבר 2020 וזכה עם הקבוצה בשתי אליפויות מאז נחת בישראל עם סיום דרכו בסטיאווה בוקרשט, ובחודש שעבר סיפר שהוא נמצא אחרי "העונה הכי טובה בקריירה" וגם הבהיר שאין בכוונתו "לחזור הביתה בקרוב", אבל האם מעבר ליוון נמצא על הפרק מבחינתו?
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
בתקשורת הסרבית נכתב שההצעה הוגשה למכבי חיפה רק אתמול ושבשלב זה אלופת ישראל לא השיבה לה. כידוע, מכבי חיפה תפגוש בשבוע הבא את אולימפיאקוס בסיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות, ועל כן ספק אם תשחרר את פלאניץ' דווקא לפני צמד המפגשים הקריטיים.
בסרביה נטען שא.א.ק אתונה לא רק הציעה למכבי חיפה עבורו 1.3 מיליון יורו, אלא גם שכר גבוה יותר משמעותית לבלם מאשר מכבי חיפה משלמת לו. עוד נכתב כי אם מכבי חיפה לא תשיב להצעה בקרוב או תסרב לה, בא.א.ק ישקלו לשפר את ההצעה ל-1.8 מיליון יורו - הסכום הנקוב בסעיף השחרור של הבלם, כך על פי הדיווח כאמור. חשוב לציין שבמכבי חיפה מכחישים שלסרבי יש סעיף שחרור.
