מעברו של פרנצדי פיירו למכבי חיפה נסגר, כך דווח היום (רביעי) בתקשורת הצרפתית, וחלוץ נבחרת האיטי שיגיע מגנגאן צפוי להפוך לשחקן היקר ביותר בתולדות האלופה. פיירו בן ה-27, שעל רכישתו סיכמו הירוקים עם הקבוצה מהליגה הצרפתית השנייה תמורת 1.6 מיליון יורו, שינה את דעתו והסכים להגיע למועדון מהכרמל אחרי שקיבל אמש הצעה משופרת, זאת לפי הדיווח של סנטי אאונה מ"פוט מרקאטו".
כזכור, פיירו סירב תחילה לעבור לקבוצה של ברק בכר, על אף שהצהיר כי ברצונו לעזוב את גנגאן. עם זאת, מכבי חיפה העלתה את הצעתה לשכר של 350,000 יורו בעונה, שעשוי לטפס עד 420,000 יורו בהתאם לבונוסים בחוזה, והשחקן נענה בחיוב. פיירו אמור להתייצב מחר בישראל לבדיקות רפואיות, לקראת חתימה לשלוש שנים במכבי חיפה.
כפי שנכתב כאן אתמול, המגן מיקאל אלפונס ששיחק במכבי חיפה בחצי העונה האחרונה סייע משמעותית לירוקים להשלים את העסקה כששוחח עם החלוץ, אותו הוא מכיר ממפגשי העבר ביניהם בצרפת, והמליץ לו בחום להגיע לחיפה.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
פיירו מגיע אחרי עונת השיא שלו בקריירה, בה כבש 15 שערים והוסיף ארבעה בישולים בליגת המשנה הצרפתית. גם בנבחרת האיטי הוא מחזיק במאזן מרשים, עם 14 כיבושים ב-22 הופעות.


