מכבי חיפה לא תעמוד בדרכו של מוחמד אבו פאני ולא תערים קשיים על שחרורו, אם תגיע הצעה שתניח את הדעת עבור הקשר. נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, החליט שאם הקשר ירצה להשתחרר לקבוצה שתציע עבורו סכום הולם, הוא יאפשר לו לעזוב.
כזכור, בעונה שעברה מכבי חיפה ניהלה מו"מ ממושך עם אבו פאני במטרה להאריך את חוזהו ובסופו של דבר במועדון גם ערכו איתו שיחה שבה הובהר לו כי ייאלץ לעלות לשבת ביציע אם לא יסכים להאריך את חוזהו. בסופו של דבר, כעבור מספר ימים נערכה אותה פגישה מכרעת והוא חתם על חוזה חדש וארוך טווח.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בכל אופן, מי שעשוי להצטרף במקרה שאכן תתקבל הצעה ראויה עבור אבו פאני הוא עדן שמיר, הקשר שסיים השאלה במכבי תל אביב, חזר לסטנדרד ליאז' ואותו המאמן ברק בכר מאוד מעריך. שמיר מחזיק בחוזה בבלגיה לעונה נוספת, בימים אלו מתאמן עם הקבוצה ומנסה להרשים את המאמן החדש רוני דיילה, אבל אין כוונה לעמוד בדרכו אם יבקש לעזוב פעם נוספת.
עם זאת, גם בלעדי הקשר שסיים את דרכו במכבי תל אביב יש למכבי חיפה מספיק אופציות כיסוי ובראשן מוחמד ג'אבר שפרץ בעונה שהסתיימה ואפילו הפך לשחקן הרכב בנבחרת ישראל. גם נטע לביא שסיים מזמן עם הפציעות שעבר, יקבל יותר דקות בעונה הקרובה.



