הפועל באר שבע זכתה באמצע השבוע בגביע המדינה ויצאה לפגרה כשהיא עדיין ממתינה להחלטת המנהל המקצועי אליניב ברדה אם הוא מוכן גם בעונה הבאה להישאר בעמדת המאמן, אבל בינתיים הקבוצה החלה לבנות את הסגל לעונת 2022/23 וכבר קיבלה מספר החלטות משמעותיות לעתידה.
הבוקר (שישי) הודיעה הפועל באר שבע רשמית על סיום דרכם במועדון של שחקני ההתקפה ניקיטה רוקאביציה שרק הצטרף בקיץ שעבר, גוסטבו מרמנטיני שהושאל מהפועל חדרה וכן החלוץ קייס גאנם שלאחרונה התאושש מפציעה קשה שהשביתה אותו תקופה ארוכה מאוד.
לעומת זאת, מומשה האופציה בחוזיהם של המגן השמאלי אביב סולומון והשוער אריאל הרוש, שזכו לביקוש בקרב קבוצות בליגת העל, אבל לא יהיו שחקנים חופשיים כפי שהיו מי שסברו.
אל תפספס
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הבוקר פרסמנו כי הפועל תל אביב מתכוונת להגיש להרוש הצעה משודרגת במטרה לצרפו לשורותיה, גם לאור העובדה שהרוש לא מעוניין להישאר השוער המחליף של הפועל באר שבע גם בעונה הבאה, כך שלא מן הנמנע שהפועל באר שבע תנסה לנצל זאת כדי לדרוש תמורתו את אחד משחקניו של קובי רפואה.