רגעים של חרדה באימון מכבי נתניה הבוקר (שלישי). שחקן הקבוצה, כרם ג'אבר, איבד הכרה לזמן קצר ומיד פונה לבית החולים לניאדו להמשך בדיקות. בקבוצה מקווים מאוד שהבדיקות של המגן הימני יהיו תקינות.
בתוך כך, בבוקר שאחרי התיקו הביתי מול הפועל תל אביב, בנתניה חשים גאווה על האופן שבו הגיעה היריבה שלהם על הכרטיס לאירופה למשחק אמש. "שתי הקבוצות היו צריכות את הניצחון, אבל הפועל יותר וזה שהם באו לשחק סגור ולבנות על מתפרצת, מלמדת עד כמה אנחנו חזקים וכמה מכבי נתניה התקדמה. אנחנו צריכים לחוש גאווה שקבוצות הפלייאוף העליון הגדולות באות לנתניה בחשש. זה מראה על ההתקדמות של מכבי נתניה בחצי השנה האחרונה", אמרו במועדון.
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
במכבי נתניה מצפים להשלים את המשימה בשבת מול מכבי חיפה. "רצינו לגמור את זה אתמול ולהשיג את הכרטיס לאירופה, אבל נצטרך לעשות את זה במחזור האחרון מול האלופה ונעשה את זה. גם אם אין מגיע בכדורגל, עדיין מגיע למכבי נתניה ולקהל האדיר שלנו שחזר בגדול, ליהנות מחוויית אירופה בקיץ".
במועדון מעריכים כי בני סכנין תפסיד טכני למכבי חיפה אחרי אמש ובכך תצא מהמירוץ לכרטיס לקונפרנס ליג. לנתניה יהיה סגל מלא בשבת ולבני לם יהיה מבחר יותר גדול של שחקנים לבחירה.
הבעלים אייל סגל פרסם היום פוסט ובו דרש מהאוהדים לחדול מהשימוש בפירוטכניקה - זאת אחרי שאתמול נזרקו רימוני עשן ואבוקות שהובילו להפסקת המשחק לכשלוש דקות. סגל כתב בין היתר: "המועדון לא יעמוד מנגד וכל אוהד שתועד משליך חפצים או מוצרי פירוטכניקה, כולל אלו שמסייעים להם, יתבעו אזרחית בסכומים משמעותיים וללא מחילה כבעבר. התופעה הזו חייבת להיעלם מעולמנו ויפה שעה אחת קודם".


