ניר ברקוביץ' חתם רשמית והוצג כמאמן הפועל חדרה, וכעת החלו ראשי המועדון בבניית הסגל לעונה הבאה ובניסיונות השארת השחקנים המרכזיים של הקבוצה בעונה החולפת.
הבוקר (חמישי) הודיעו במועדון על סיכום שהושג עם הבלם עידו לוי, שימשיך בקבוצה גם בעונה הבאה. לאחר שחתם על הארכת החוזה לעונת 2022/23, אמר לוי: "אני שמח להישאר במועדון. הייתה לי פה עונה טובה מאוד וגם מבחינה קבוצתית אפשר בהחלט לומר שעמדנו בציפיות. האנרגיות פה מצוינות, אני מקווה מאוד שנמשיך ליהנות ולהצליח גם בעונה הבאה".
אל תפספס
יתרון (2) 346
03:00

ממפיס גריזליס
(4.5+)

דטרויט פיסטונס
ממפיס בהתרסקות והכוכב שלה, ג'ה מוראנט, מאוכזב ואף הושעה השבוע. דטרויט אחרי שני ניצחונות והיא אמורה לנצל את המצב כדי לנצח
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
שחקן נוסף שבחדרה מקווים מאוד בקרוב להגיע איתו לסיכום הוא החלוץ שובל גוזלן, שמולו מתנהלים מגעים מתקדמים במטרה להשאירו עונה שלישית בקבוצה. גוזלן כבש העונה שמונה שערים בליגה, שניים יותר מבעונתו הראשונה בקבוצה, ובמועדון ישמחו להמשיך את ההתקשרות מולו. שחקן נוסף שמתנהלות מולו שיחות ויש רצון להשאירו בקבוצה הוא הקשר תמיר גלזר.


