אחרי עוד משחק מצוין של פארפה גיאגון אתמול (שבת) נגד מכבי חיפה, במכבי תל אביב אין ספק שהקשר הצעיר צריך לחזור בקיץ לקרית שלום ולהיות חלק מהקבוצה בעונה הבאה. במשך כל העונה עקבו במכבי תל אביב אחר גיאגון שהושאל למכבי נתניה במסגרת הטרייד בין גבי קניקובסקי לעדן קארצב, וכעת בטוחים במועדון שהוא צריך להיות אחד מששת הזרים של מכבי תל אביב בעונה הבאה.
במכבי נתניה מאוד רוצים את גיאגון ויש להם במסגרת ההסכם על קניקובסקי את הזכות לקבל אותו בהשאלה לעונה נוספת אם מכבי לא תרצה אותו, אך כאמור מכבי תל אביב לא תוותר על השחקן. יחד עם זה, מכבי תל אביב תהיה חייבת לפעול להחתמת גיאגון על חוזה חדש, שכן החוזה הנוכחי שלו מסתיים בתום העונה הבאה ומכבי תל אביב עלולה לאבד אותו ללא תמורה.
מלאדן קרסטאיץ' ואנריק סבוריט נכחו במסיבת העיתונאים לקראת הדרבי (שני, 20:30), המאמן הסרבי אמר: "המשחקה הזה הוא תמיד 50-50. זה משחק גדול, על כבוד, אין צורך לדבר על מוטיבציה. הפסדנו בשני המשחקים האחרונים אבל אני מאמין שהשחקנים יודעים שהעבודה שלהם היא לתת את המקסימום במשחק הזה. נעשה את המיטב כדי לנצח בשביל המועדון והאוהדים הטובים בארץ. הפועל תל אביב? לא צריך לדבר על שחקנים בודדים, זו קבוצה טובה".
סבוריט הוסיף: "אחרי שלא ניצחנו בארבעה משחקים בפלייאוף, זה רגע טוב לקחת את שלוש הנקודות בשביל האוהדים וכדי להחזיר לקבוצה את הביטחון. אני תמיד רוצה לפתוח ב-11, לא משנה באיזה עמדה".
אל תפספס
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
לקראת הדרבי מחר, מצפים במועדון מהשחקנים לשים בצד את השבוע הרע שהיה להם עם שני ההפסדים להפועל באר שבע ולנצח את הפועל תל אביב. "מה שנשאר מהעונה הזו זה לפחות לא להפסיד להפועל תל אביב", אמר הבוקר גורם בקבוצה שהזכיר כי עברו שמונה שנים מאז ההפסד האחרון של מכבי בדרבי. "צריך לעצור את הכאב הזה שהסבנו לעצמנו ולאוהדים במשך השבוע שעבר".
גם אוהדי הקבוצה שעזבו ברביעי בלילה את בלומפילד בכעס רב אותו הביעו אחר חצות במתחם האימונים, מתכוונים להגיע הערב לאימון בקרית שלום ולדרבן את השחקנים לנצח מחר.
