עם כל האכזבה והקושי אחרי היציאה ממרוץ האליפות וההדחה מגביע המדינה, בעקבות צמד ההפסדים הרצופים להפועל באר שבע, תצטרך מכבי תל אביב לאסוף את עצמה כדי להתכונן לדרבי מול הפועל תל אביב ביום שני (20:30). אתמול (שישי) היו השחקנים ביום מנוחה והערב ישובו להתאמן כדי להתכונן למפגש עם היריבה העירונית. "אלה ימים מאוד קשים בקרית שלום", הודו הבוקר במועדון. "אחד השבועות הכי קשים שהיו כאן בעשר השנים האחרונות".
על אף צמד ההפסדים להפועל באר שבע ואיבוד האפשרות לזכות בתואר העונה, מצפים במועדון ממלאדן קרסטאיץ' להרים את השחקנים ולהביא אותם מוכנים לדרבי. "אין מקום להתמוטטות", אמר הבוקר גורם במועדון. "חטפנו מכה, אבל צריך להתעשת ולסיים את העונה כמו שצריך. מכבי תל אביב לא יכולה להתרסק. יש עוד שישה משחקים לסיום העונה עם שני דרבים, מכבי חיפה, הפועל באר שבע. יש עוד הרבה משחקים חשובים שצריך לנצח".
קרסטאיץ' צפוי לערוך כמה שינויים בהרכב כדי לרענן את השורות. מי שימשיך לפתוח ב-11 הוא אוסקר גלוך.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(1+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


