מכבי חיפה כבר הגישה הצעה לשוער ג'וש כהן בתקווה שהוא יסכים להאריך את חוזהו פעם נוספת ולהישאר גם מעבר לחודש וחצי הקרובים שנותרו עד תום העונה, אלא שהוא השיב שהוא קודם כל רוצה לנסות למצות את אופציית החזרה לארצות הברית לקבוצת MLS. הערב (שני) דווח שייתכן שהוא מצא קבוצה שתעניק לו את ההזדמנות.
העיתונאי טום בוגרט דיווח שאטלנטה יונייטד נמצאת בשיחות עם כהן, שיוכל לעזוב את מכבי חיפה ולהצטרף לכל קבוצה ללא תמורה. אטלנטה בוחנת את אופציית כהן בעקבות הפציעה שספג השוער שלה, בראד גוזן שנותח וייעדר תקופה ממושכת. בינתיים, שבעה מחזורים מפתיחת עונת ה-MLS, אטלנטה במקום הרביעי במזרח עם שלושה ניצחונות, שתי תוצאות תיקו ושני הפסדים.
אל תפספס
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
כהן בן ה-29 הגיע למכבי חיפה מארצות הברית בקיץ 2019, אחרי ששיחק בשנתיים שקדמו להגעתו ארצה בפיניקס רייזינג ובסקרמנטו רפבליק מה-USL. כזכור, הוא זכה להזדמנות ממשית ראשונה במדים הירוקים במשחק הליגה בבלומפילד נגד מכבי תל אביב בו גיא חיימוב נפצע ובמהרה ביסס את מעמדו כשוער הבכיר של הקבוצה. בשנה שעברה כהן קיבל רשמית את תעודת הזהות הכחולה שלו ואת הדרכון הישראלי, במהלך עונה שהסתיימה עם זכייה באליפות ובבחירתו לשחקן העונה בליגת העל.


