במכבי תל אביב אמנם לא פרסמו תגובה רשמית של המועדון לאירועי אמש (שני) במשחק נגד מכבי חיפה, אבל בקרית שלום יש הבוקר כעס רב על גורמים שצוטטו בעילום שם מכיוון מכבי חיפה, כשהם קוראים להעמיד את מכבי תל אביב לדין, בין היתר על הקריאות לעבר מוחמד אבו פאני.
לפי דוח שהעביר השופט דניאל בר נתן, אוהדי מכבי תל אביב שרו לעבר קשר מכבי חיפה "אבו פאני מז**ן כבשים", וקראו לעברו קריאות גזעניות לאורך המשחק. הבוקר צוטטו במכבי חיפה גורמים בעילום שם הקוראים להעניש את הצהובים, מה שעורר את חמתם של גורמים במכבי תל אביב.
רגיל (4) 120
19:45

פ.ק קראבאח

אייאקס
אין ספק שזו לא העונה של אייאקס, בלשון המעטה. ובכל זאת, קראבאח היא לא מאריות אירופה. כן מדובר במשחק חוץ לא פשוט, אבל מבחינת איכות אייאקס לא פחות טובה. ניצחון לאורחת
רגיל (4) 236
22:00

באייר לברקוזן

ניוקאסל
את משחק הבית האחרון שלה באלופות לברקוזן סיימה כשהיא מובסת 7:2 נגד פ.ס.ז'. מאז היא ניצחה פעמיים בחוץ את בנפיקה וסיטי. ניוקאסל יריבה קשה מאוד אבל לא כל כך טובה בחוץ ולברקוזן תכריע אותה הערב
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 253
22:00

בורוסיה דורטמונד

בודו גלימט
השילוב של מארחת התקפית שלא מורידה רגל מהגז ומאורחת אמיצה שמסרבת לסגת—מביא לתסריט ברור: משחק עם הרבה שערים.
אחד מהם אמר בשיחה עם וואלה! ספורט: "תמוה לשמוע את הציטוטים העלומים המושמעים בעקבות המאורעות שהובילו למשחק וליוו אותו אתמול. לדרוש להעמיד לדין מועדון בעקבות 'קריאות של קהל לעבר שחקן נבחרת'? קהל של מועדון שבעבר הלא רחוק ובמגרשו הביתי קרא קריאות כנגד 'שחקני נבחרת ישראל שלנו' ולו בגלל שבעברם שיחקו במועדון מתחרה? אותו קהל שנתפס לא אחת נוהם לעברם של שחקנים שחומי עור, או שר שירים על רכבות וגרמנים בלי שיישמע קול גינוי. ואז, בנשימה אחת להזכיר 'בעלים ערכי' אולי כי שיר אחר על שחקן אחר צרם לאוזניו? זה לא סתם ספין זול ולא רק צביעות, אלא ניסיון פשוט להסיט את השיח מהמשחק של אתמול".
ממכבי חיפה נמסר בתגובה: "עצוב שבמקום לגנות ולטפל מהשורש במקרי הגזענות אצלם שבוע שני ברציפות, זו תגובתם".


