מאמן הפועל חדרה מנחם קורצקי צפוי בשבוע הבא, לחתום על חוזה בעירוני קרית שמונה עוד לפני חג הפסח, כאשר הרצון הוא לא להיכנס לימי ספירת העומר עם עניין זה. קורצקי קיבל הבטחה מהבעלים איזי שרצקי שיוכל להרכיב את הצוות המקצועי סביבו. לטענת גורמים המעורים בפרטים, לפי הסיכום, מאמן השוערים סמיון רחמן צפוי להישאר בתפקידו ויישאר במועדון בעוד החלטה לגבי מאמן כושר עדיין לא נקבעה ולא מן הנמנע שדוד בובליל שעובד כרגע עם קורצקי ועבד בעבר בקרית שמונה ישוב למועדון הצפוני.
מי שיגיע עם מאמן חדרה הוא גם עוזרו אסף נמני שיצטרף למועדון של שרצקי. "הכל מסוכם", טען שרצקי בשיחה עם וואלה! ספורט. "אני מעריך ששבוע הבא כבר נחתום רשמית".
אל תפספס
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
בנוגע לשחקנים, קורצקי יצטרך להיות זה שיחליט בנוגע ללא מעט כאלה שמסיימים חוזה. בקבוצה רוצים להשאיר את איתמר שבירו אך הבעלים איזי שרצקי שמחזיק באופציית קנייה ישוחח עם אלונה ברקת ואליניב ברדה וינסה לנהל משא ומתן על גובה התשלום עבור כרטיסו של החלוץ שרושם עונה מצויינת בקבוצה הצפונית.


