ההשתלחות של בוגדן פלאניץ' בשופט ניב שטייף לאחר התיקו 1:1 נגד הפועל ירושלים אמש (שבת) צפויה לגרור עונש לא מבוטל לבלם מכבי חיפה. היום המועדון מסר את גרסתו של השחקן למאורע.
לטענתו של פלאניץ', הוא ביקש לשאול את השופט מדוע לא עצר את המשחק בזמן שהוא שכב על הדשא בעקבות מכה בראש שספג, אשר גרמה לו להתעלפות. הבלם חש כי שטייף ענה לו בביטול כשאמר לו 'לך לחדר' ועל כן הרגשות הנסערים שהתפרצו ממנו. "יצוין כי השחקן לא קילל או גידף את השופט, אלא כעס על ההתייחסות כלפיו במהלך בו נפצע ובתום המשחק כשביקש הבהרות".
יש לציין כי פלאניץ' אף הציג בפני אנשי מכבי חיפה את צילומי הטלוויזיה, בהם ניתן לראות כי תחילה הוא אכן שוחח בנועם עם השופט ורק הביע את טענותיו, ורק לאחר מכן, כשהתמונה חוזרת לאזור בו עמדו, רואים את פלאניץ' מתפרץ.
אל תפספס
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
בחיפה, אגב, זעמו על כך שהמשחק אכן המשיך למרות הפגיעה בראשו של השחקן, כשמי שהבחינו במצוקה שלו היו אנשי הצוות הרפואי שנכנסו למגרש תוך כדי שהמשחק התנהל. בנוסף טענו במועדון שהשחקן לא קילל את השופט, כאשר למיטב ידיעתם שטייף לא מתכוון לטעון כך גם בדו"ח שלו.


