אביעד שילוח, שופט המשחק בין מכבי תל אביב להפועל ירושלים אמש (שבת) באצטדיון טדי, הגיש הערב תלונה במשטרת זבולון בעקבות איומים כלפיו וכלפי בני משפחתו שנשלחו אליו למכשיר הסלולרי האישי וכן לרשתות החברתיות. שילוח, כזכור, עורר סערה בעקבות כרטיס אדום שגוי שהניף לעבר מתן חוזז במחצית השנייה, לפני שמכבי תל אביב כבשה פעמיים וסיימה את המשחק בניצחון 1:3 דרמטי.
מנכ"ל איגוד השופטים, יריב טפר, אמר בתגובה להתפתחויות: "אביעד עדכן מוקדם יותר לגבי האיומים שנשלחו אליו וההנחיה שלנו הייתה ברורה - הגשת תלונה במשטרה. ביקורת על שיפוט היא לגיטימית, אלא שהחל מאתמול הקו הדק בינה לבין הסתה פרועה נחצה. מוטב שכל מי ששותף לטירוף הזה יעצור כאן ועכשיו. אני מצפה ממועדון הכדורגל מכבי תל אביב להבהיר חד משמעית ובאופן רשמי את עמדתו בנושא. שילוח טעה אתמול במספר החלטות, כפי שבעלים טועים, מאמנים ושחקנים. האיגוד ימשיך לפעול מקצועית לטובת איכות שיפוט גבוהה ככל האפשר. משטרת ישראל, אני בטוח, תפעל לאיתור אותם עבריינים שהרהיבו עוז לאיים לפגוע בשופט כדורגל".
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
לאחר המשחק, הודו גם באיגוד השופטים ששילוח קיבל כמה החלטות בעייתיות במשחק, ביקרו אותו ואת הצוות שלו, והודו שהתצוגה החלשה שלו תשפיע על שיבוציו במחזורים הקרובים.


