ציפייה דרוכה הייתה בקרב השופטים הבכירים של ליגת העל לקראת השיבוץ למחזור הקרוב, ומי שקיבל את המשחק המרכזי בין מכבי חיפה למכבי תל אביב (שני, 20:30) הוא לירן ליאני. זיו אדלר יהיה שופט ה-VAR במשחק הזה.
ליאני כבר שפט העונה מפגש בין השתיים, כאשר מכבי חיפה ניצחה 0:2 במסגרת אלוף האלופים. לפני כן היו שלושה ניצחונות של מכבי תל אביב כאשר ליאני על המשרוקית: 0:2 בחצי גמר הגביע בעונה שעברה, ה-3:4 המפורסם שיונתן כהן הכריע בתוספת הזמן בינואר 2020 וגם ה-1:3 של הצהובים בחיפה בדצמבר 2018.
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
יום לפני כן תארח המוליכה הפועל באר שבע את בני סכנין בטרנר ואת המפגש הזה ינהל ארז פפיר, כאשר שופט המסך יהיה שלומי בן אברהם. אוראל גרינפלד קיבל את המשחק בין מכבי נתניה לבית"ר ירושלים בשבת ורועי ריינשרייבר יהיה שופט ה-VAR שלו. רפאל גבע הוקפץ מהליגה הלאומית לשיבוץ ראשון בקריירה בליגת העל והוא ינהל את המשחק בין מ.ס. אשדוד להפועל נוף הגליל. עידן לייבה יהיה ב-VAR.
יתר השיבוצים למחזור ה-16:
הפועל תל אביב - מכבי פתח תקוה: דוד פוקסמן (VAR: גל לייבוביץ')
הפועל ירושלים - הפועל חדרה: יגאל פריד (VAR: דניאל בר נתן)
עירוני קרית שמונה - הפועל חיפה: איתן שמואלביץ' (VAR: שניר לוי)