מכבי חיפה סיימה אמש (חמישי) את דרכה בשלב הבתים של הקונפרנס ליג, עם הפסד 2:1 מכובד לפיינורד ההולנדית. במועדון הביעו שביעות רצון ממשחקי הקבוצה בשלב הבתים, כאשר בסופו של דבר הרוויחו הירוקים מענק כספי נאה של 4.6 מיליון יורו. מענק שמורכב ממענקים עבור נקודות שהקבוצה השיגה בניצחון על סלביה פראג והתיקו הביתי מול פיינורד, בתוספת למענקי השתתפות שונים עבור משחקי המוקדמות וכן מענק כספיים נוספים שאופ"א מחלקת לקבוצות במפעל. הירוקים גם צברו שבע נקודות דירוג, שיועילו להם בהגרלות המוקדמות של העונה הבאה.
בצוות המקצועי החמיאו אתמול מאוד לשוער המשנה רועי משפתי, שפתח בהרכב וגילה יכולת טובה מאוד. גם עלי מוחמד שנכנס כמחליף וגם דין דוד שכבש את השער המצמק, קיבלו מחמאות ומילים טובות על הופעתם מול ההולנדים.
מי שהדאיג מאוד את ראשי האלופה הוא המגן השמאלי טאלב טואטחה, שנפגע בשריר הארבע ראשי ואף הוחלף בדקה ה-44 כשהוא ממרר בבכי ונראה כאוב מאוד. על פי ההערכות הראשוניות, נראה שטואטחה סובל מקרע בשריר והוא צפוי להיעדר לפחות חודש. פציעתו של טואטחה מתווספת גם לפציעתו של המגן הפותח סאן מנחם, כך שלמאמן ברק בכר יש כאב ראש בנוגע לאיוש ההרכב במשחק הליגה הקרוב, נגד בית"ר ירושלים ביום שני בסמי עופר.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
המאמן ברק בכר עשה אתמול רוטציה גדולה ונתן מנוחה לשחקנים רבים, כאשר ביום שני יחזרו הירוקים להרכבם החזק עם בוגדן פלאניץ', עומר אצילי, צ'אירון שרי ועלי מוחמד, כאשר גם ג'וש כהן מתוכנן לקבל בחזרה את אפודת השוער הראשון. בהיעדרם של סאן מנחם וטואטחה, צפוי שון גולדברג לפתוח בעמדת המגן השמאלי, כאשר דולב חזיזה מוצהב ולא יכלל בסגל מול הירושלמים.


