ברק יצחקי העביר הבוקר (שלישי) את אימון הבכורה שלו כמאמן הזמני של מכבי תל אביב והוא צפוי להדריך את הקבוצה בשבת במשחק החוץ נגד עירוני קרית שמונה. יצחקי שוחח עם השחקנים לפני האימון שלתחילתו לא הגיע פטריק ואן לוון כדי להיפרד.
יצחקי לא כיוון את עצמו להיות מאמן למרות שעשה קורס מאמנים והוציא תעודת פרו, אבל בדומה להולנדי שלקח את הקבוצה אחרי גאורגיוס דוניס גם יצחקי הסכים לבקשה של מיטש גולדהאר וג'ק אנגלידיס, אם כי בניגוד לוואן לוון הוא מעדיף לחזור לעמדת הניהול המקצועי ולא לפתח קריירה של מאמן.
מכבי תל אביב נותנת אמון ביצחקי ולא צפויה לחפש מנהל מקצועי זר במקומו. במחזיקת הגביע מתכוונים להתרכז רק במינוי מאמן זר, וברגע שייבחר אחד כזה, יצחקי יחזור לשמש כמנהל מחלקת הכדורגל ויסייע מתוקף תפקידו למאמן החדש שיגיע.
אל תפספס
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
יצחקי, שתומך בהחזרת ולדאן איביץ', אמור להעביר את המשחק מול עירוני קרית שמונה כשהבוקר באימון סייע לו עדיין עוזר המאמן פטר ואן דר ברג. ההערכה היא שגם ואן דר ברג יעזוב בסופו של דבר ביחד עם פטריק ואן לוון, אבל בינתיים הוא בקרית שלום.
גם ג'ק אנגלידיס שעדיין נמצא בארץ, שוחח עם השחקנים. ההערכה היא שבתוך מספר ימים יעזוב אנגלידיס את ישראל, אך כאמור יהיה קשור במינוי המאמן הבא.
יצחקי אמר הבוקר לשחקנים: "אנחנו לא מסתכלים על מה שהיה, אלא על מה שיהיה ומה שיהיה זה יום שבת בקרית שמונה. אין מה להתעסק בעבר ובמה שקרה העונה, אלא רק ללמוד ולהתרכז בעתיד של מכבי תל אביב".
במכבי תל אביב מקבלים מבול של פניות מצד סוכנים מהארץ ומהעולם שמציעים מאמנים. גם מנהלים מקצועיים מוצעים לקבוצה, אבל השם המוביל עדיין מבחינת המועדון הוא ולאדן איביץ' שנמצא בסלוניקי וקרוב לוודאי שיסכים להגיע אם יקבל פנייה לחזור. מערכת היחסים בין איביץ' ליצחקי מצויינת ונראה שהם ישמחו לעבוד שוב יחד.
גורם במכבי תל אביב אמר הבוקר: "לא רצינו להגיע למצב של פיטורי פטריק, אבל אחרי מה שהיה באצטדיון עם הקהל והתוצאות האחרונות, אי אפשר היה להישאר אדישים. אף אחד לא שוכח לפטריק את הדברים הטובים שהוא עשה עבור מכבי תל אביב, אבל כנראה שהמשבר יותר מדי עמוק".


