בהפועל באר שבע חגגו ארוכות עם הקהל בתום ה-0:2 הגדול שהשיגו השחקנים של רוני לוי הערב (שבת) על מכבי תל אביב בטרנר. דנילו אספרייה (5) עם שער הבכורה שלו אצל הדרומיים ורמזי ספורי שנכנס כמחליף כבשו לזכות המארחת, שלא הצליחה לנצח את היריבה במשך שבעה מפגשים בכל המסגרות בעונה שעברה, והערב עשתה זאת כבר במפגש הראשון בין השתיים העונה.
עם זאת, המזל הרע נמשך מבחינתו של קשר הקבוצה דור מיכה. אחרי החמצת הפנדל המכריע בגמר גביע הטוטו מול מכבי חיפה, קשר הפועל באר שבע פגש הערב לראשונה את קבוצת נעוריו מכבי תל אביב, אבל נאלץ לצאת בדקה ה-32 בעקבות פציעה. עם ירידתו אל הספסל אמר מיכה לאנשי הפועל באר שבע: "קרעתי את השריר".
שחקנים בהפועל באר שבע סיפרו בסיום המשחק כי מאמן האורחת פטריק ואן לוון העלה להם את המוטיבציה לשיא אחרי שהוא צוטט ביום חמישי לפני המשחק אומר שהוא שמח לקבל את הפועל באר שבע. גם אם מאמן מכבי תל אביב התכוון לומר שאחרי הניצחון על מכבי חיפה, טוב לקבל את הפועל באר שבע כיריבה איכותית, יצא לו משפט שכביכול מזלזל בשחקני הפועל באר שבע וזה הדליק אותם.
"דיברנו על זה בחדר ההלבשה לפני שיצאנו לכר הדשא", סיפר אחד משחקני הפועל באר שבע אחרי המשחק. "אמרנו שאנחנו הולכים לטרוף את הדשא. הוא עשה טעות שדיבר ככה גם אם לא התכוון. אנחנו הבנו שהוא מזלזל בנו וזה הדליק את כולם".
עוד בוואלה! ספורט
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
מאמן הפועל באר שבע רוני לוי: "יש פוטנציאל גדול מאוד, אני בטוח מאוד בקבוצה הזאת ואמרתי זאת לשחקנים לפני המשחק. יש הרבה שחקנים חדשים, כמה בחלק הקדמי שצריכים להיכנס לקצב טוב כמו ניקיטה רוקאביציה, דנילו אספרייה, שגיב יחזקאל ואיתי שכטר. הקבוצה כבר חזקה, ואני בטוח שהיא תהיה עוד יותר חזקה"
"הפוטנציאל גדול מאוד. צריכים לעשות רצף של ניצחונות ותוצאות טובות ואז נוכל לדבר גבוה"
"עברנו שבוע קשה מאוד פיזית. היה לנו משחק קשה מול בני סכנין ואז ברביעי פגשנו את מכבי חיפה"
"השחקנים הביאו יכולת אישית טובה מאוד אבל הם הביאו אותה בזכות היכולת הקבוצתית, העבודה וההשקעה. צריך להגיד מילה טובה לקהל".
"כשהבאנו את אספרייה הבאנו אליניב ברדה אמר שיש לו פוטנציאל להיות טוני וואקמה הבא. עכשיו האחריות היא עליו".
כובש השער השני רמזי ספורי אמר: "אין ספק שיש פה פוטנציאל לאליפות. יש פה שחקנים, הבעלים השקיעה הרבה כסף בשחקנים וכל הצוות שלנו רוצה להצליח, גם השחקנים. אנחנו רק צריכים להמשיך כך ולעבוד קשה ונצליח".


