במכבי תל אביב סימנו את דניאל פרץ במשך תקופה ארוכה כמי שעשוי להיות שוער העתיד של המועדון, אבל ספק אם היו מי שהאמינו שכבר בגיל 21 הוא יעמוד בין הקורות. הקיץ, לאור הפציעה בגבו של דניאל טננבאום, הוא זכה לפתוח בכל משחקי הקבוצה (להוציא את מפגש גביע הטוטו נגד הפועל ירושלים), כולל לכל אורך הדרך במוקדמות הקונפרנס ליג.
היום (ראשון), יממה לאחר התיקו נגד מכבי פתח תקוה, הוא זכה לאמון מהמועדון ולחוזה חדש לשלוש שנים נוספות עם אופציה להאריכו בשנתיים נוספות.
"אני מאושר להאריך חוזה במועדון בו גדלתי מגיל שש ואני מגשים היום חלום שהגיע כתוצאה מעבודה יומיומית מאומצת, שהחלה במחלקת הנוער ומקבלת ביטוי בקבוצה הבוגרת", אמר דניאל פרץ לאתר הרשמי של מכבי תל אביב, "אני מודה לכל הצוות במחלקת הנוער שעבד איתי לאורך השנים, לראשי המועדון על האמון, לחברי לקבוצה וכמובן למשפחה שלי המלווה אותי כל השנים. מכאן נחזור לעבוד קשה על מנת להמשיך ולהתקדם עם מכבי בדרך להשגת כל המטרות שנציב בפנינו".
מנהל מחלקת הכדורגל במועדון, ברק יצחקי הוסיף: "ההתקדמות שעשה דניאל לאורך השנים באמצעות המסלול אותו עבר, הובילה אותו למקום בו הוא נמצא כיום. אנו בטוחים כי השילוב של העבודה הקשה וההתמדה יחד עם הכישרון של דניאל יובילו אותנו להצלחות משותפות".
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
דניאל פרץ ערך את הופעת הבכורה שלו במכבי תל אביב בגמר גביע הטוטו בעונה שעברה, אז גם זכה בתואר הראשון שלו בבוגרים. שנתיים קודם לכן, בעונת 2017/18, זכה באליפות עם קבוצת הנוער של מכבי תל אביב ויצא לשנת השאלה בבית"ר תל אביב/בת ים.
העונה הוא רשם תשע הופעות ושמר על שער נקי בארבעה משישה משחקים במוקדמות הקונפרנס ליג. החודש הוא גם ערך את הופעותיו הראשונות בנבחרת הצעירה של ישראל, אחרי 25 הופעות בנבחרות הנוער והנערים.


