במכבי תל אביב סימנו את דניאל פרץ במשך תקופה ארוכה כמי שעשוי להיות שוער העתיד של המועדון, אבל ספק אם היו מי שהאמינו שכבר בגיל 21 הוא יעמוד בין הקורות. הקיץ, לאור הפציעה בגבו של דניאל טננבאום, הוא זכה לפתוח בכל משחקי הקבוצה (להוציא את מפגש גביע הטוטו נגד הפועל ירושלים), כולל לכל אורך הדרך במוקדמות הקונפרנס ליג.
היום (ראשון), יממה לאחר התיקו נגד מכבי פתח תקוה, הוא זכה לאמון מהמועדון ולחוזה חדש לשלוש שנים נוספות עם אופציה להאריכו בשנתיים נוספות.
"אני מאושר להאריך חוזה במועדון בו גדלתי מגיל שש ואני מגשים היום חלום שהגיע כתוצאה מעבודה יומיומית מאומצת, שהחלה במחלקת הנוער ומקבלת ביטוי בקבוצה הבוגרת", אמר דניאל פרץ לאתר הרשמי של מכבי תל אביב, "אני מודה לכל הצוות במחלקת הנוער שעבד איתי לאורך השנים, לראשי המועדון על האמון, לחברי לקבוצה וכמובן למשפחה שלי המלווה אותי כל השנים. מכאן נחזור לעבוד קשה על מנת להמשיך ולהתקדם עם מכבי בדרך להשגת כל המטרות שנציב בפנינו".
מנהל מחלקת הכדורגל במועדון, ברק יצחקי הוסיף: "ההתקדמות שעשה דניאל לאורך השנים באמצעות המסלול אותו עבר, הובילה אותו למקום בו הוא נמצא כיום. אנו בטוחים כי השילוב של העבודה הקשה וההתמדה יחד עם הכישרון של דניאל יובילו אותנו להצלחות משותפות".
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
יתרון (7) 149
17:30

בני סכנין
(1+)

מכבי חיפה
מכבי חיפה מחפשת ניצחון שיוציא אותה מהמשבר ויעצור רצף של שישה משחקים ללא ניצחון. את שני המשחקים האחרונים חיפה סיימה עם איבוד נקודות בתוספת הזמן, הפעם זה לא יקרה - חיפה מעל גול
רגיל (7) 172
18:30

מכבי נתניה

מכבי בני ריינה
ריינה מסתמנת כאחת החלשות בליגה ולפיכך מועמדת לירידה. עם הקהל הביתי הרב שלה, מכבי נתניה שבכושר מצוין יכולה לנצח בגדול.
דניאל פרץ ערך את הופעת הבכורה שלו במכבי תל אביב בגמר גביע הטוטו בעונה שעברה, אז גם זכה בתואר הראשון שלו בבוגרים. שנתיים קודם לכן, בעונת 2017/18, זכה באליפות עם קבוצת הנוער של מכבי תל אביב ויצא לשנת השאלה בבית"ר תל אביב/בת ים.
העונה הוא רשם תשע הופעות ושמר על שער נקי בארבעה משישה משחקים במוקדמות הקונפרנס ליג. החודש הוא גם ערך את הופעותיו הראשונות בנבחרת הצעירה של ישראל, אחרי 25 הופעות בנבחרות הנוער והנערים.


