יממה אחרי שהשלים את מעברו ממכבי נתניה ולמעשה חמש שנים אחרי שיצא להשאלות ובסופו של דבר עזב את מחזיקת הגביע, גבי קניקובסקי שב היום (רביעי) לקרית שלום וערך אימון ראשון ומחודש במכבי תל אביב. הקשר קיבל את החולצה מספר 16, בעוד ברנדלי קוואס קיבל את החולצה מספר 17.
אל תפספס
קניקובסקי, שכידוע התאמן והשתתף במשחקי מכבי נתניה עד סוף השבוע האחרון, נמצא בכושר משחק ואמור ליטול חלק מחר במשחק האימון שיתקיים בקרית שלום נגד מ.ס אשדוד.
לעומת קניקובסקי, ברנדלי קוואס עדיין תחת מגבלות בידוד ספורטאים והוא יוצא לאימונים אישיים בלבד.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
בתוך כך, שחקן קבוצת הנוער של מכבי תל אביב בר לין חתם היום על חוזה מקצועני עם הצהובים ל-3 שנים. הכישרון בן ה-17 נמנה כבר על סגל הקבוצה הבוגרת במשחק גביע הטוטו האחרון מול הפועל ירושלים בו הפסידו הצהובים בפנדלים.
לצד ההחתמות של שחקני הרכש החדשים, במכבי תל אביב ממשיכים לבנות על הדור הצעיר והיום החתימו את לין, שעלה הקיץ מקבוצת נערים א' למחלקת הנוער של המועדון. לין חתם על חוזהו עם מכבי תל אביב באמצעות סוכנו עורך הדין שחר גרינברג.