העולה החדשה הפועל נוף הגליל ממשיכה להתחזק, כשהבוקר (חמישי) נודע כי הקבוצה הצליחה לשים את ידה על הבלם הברזילאי גוטיירי "גוטי" טומלין, שחתם רשמית לעונה אחת.
גוטי, בן 30, שיחק בשלוש השנים האחרונות באוסייק הקרואטית, אולם עזב עם תום חוזהו וכעת הוא נמצא באוסטריה לתקופת בידוד של שבועיים, כפי שנקבע בהוראות הכניסה לישראל בתקופת הקורונה. גוטי יחמיץ בוודאות את משחק פתיחת הליגה של נוף הגליל מול הפועל ירושלים ביום שני הבא (30.8) וצפוי להגיע לישראל ב-31 באוגוסט או ב-1 בספטמבר.
אל תפספס
שחקן נוסף שצפוי להצטרף רשמית בימים הקרובים הוא החלוץ האוגנדי לוואגה קיזיטו, שבעונה שעברה שיחק במדי הפועל כפר סבא וירד עמה לליגה הלאומית. קיזיטו כבש בעונה שעברה תשעה שערים במדי הפועל כפר סבא והוא אמור להיות תוספת כוח משמעותית לחלק הקדמי של המאמן ירון הוכנבוים, שממשיך לחפש עוד שחקנים לעיבוי חוליית הקישור.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
שם נוסף שהוזכר כמועמד להצטרף הוא קשר מכבי תל אביב בר כהן, שבעונה שעברה שיחק בבית"ר תל אביב בת ים ואת העונה החל במדי הצהובים. בשלב זה הקשר לא שוחרר רשמית ממחזיקת הגביע, אך בנוף הגליל מעריכים שבסופו של דבר ובעיקר לאור העובדה שמכבי צירפה מספר שחקנים חדשים בשבועיים האחרונים, כהן ישוחרר ואפשר יהיה לצרפו.


