בית"ר ירושלים ממשיכה לעבות את הסגל לקראת העונה הקרובה, והערב (רביעי) הודיעה כי ניב זריהן סיכם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. שחקן ההתקפה שנהג לחגוג על חשבון הירושלמים בשנים עברו יצטרף לקבוצה עם שובה ממחנה האימונים באוסטריה.
זריהן הוא שחקן החיזוק הרביעי שמצטרף לקבוצה מהבירה בקיץ זה, אחרי ריצ'מונד בואצ'י, אדווין ג'סי ועמית כהן. אלירן עטר, עלי מוחמד, עידן ורד, ניקו אולסק, שי קונסטנטין, אורי מגבו וטל בן חיים עזבו את המועדון במהלך הקיץ.
אל תפספס
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
זריהן, 27, גדל במחלקת הנוער של מ.ס. אשדוד ובתחילת 2017 חתם לארבע שנים בהפועל באר שבע, לה סייע לזכות בשתי אליפויות. אשתקד עזב לבני יהודה, בשורותיה כבש שני שערי ליגה. זריהן כבש עד כה 27 שערים בקריירה - לא פחות משבעה מתוכם נגד בית"ר ירושלים. מול אף קבוצה אחרת לא כבש יותר משניים.