בבית"ר ירושלים לא הופתעו מהבעיות שהתגלו במשחק האימון אתמול (שני) נגד ספרטקוס ההונגרית (2:0), ואף הסבירו: "התחלנו מאוחר עם הסגל, יש לנו לפחות עוד שני זרים חדשים שיגיעו בתקופה הקרובה ואחרי זה גם נחשב מסלול לגבי ישראלים. מדובר במאמן שרק בשבועיים שלושה האחרונים לומד את הסגל ומתחיל להסיק מסקנות, עם סבלנות נעשה את המהלכים הנכונים עד לפתיחת הליגה".
אל תפספס
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח
כשבבית"ר מדברים על המהלכים הנכונים, אחת המסקנות במועדון היא כי ישנו סגל ארוך שמלא בלא מעט שחקנים שיתקשו לתרום לבית"ר ובסופו של דבר, אחרי צירוף זרים ואולי עוד ישראלי או שניים, הסגל יתחיל לקבל צורה אחרת. בקבוצה מודים: "התלות בזרים שיבואו היא מאוד מאוד גדולה, זה לא דבר בריא אבל זאת המציאות". אדווין ג'סי אמור להתחיל לקבל דקות ראשונות במשחק נגד לרנקה ביום חמישי, כשלאחריו יתקבלו גם החלטות סופיות בנוגע לנבחנים. אגב, במהלך משחק האימון אתמול התלונן ירדן שועה מספר פעמים שלא מוסרים לו וקומאן העיר לו: "למה שימסרו לך? אתה בנבדל".
המו"מ עם ריצ'מונד בואצ'י נמשך, אך עדיין ישנם פערים כספיים והשחקן בודק אופציות נוספות, בעיקר במזרח. אדווין ג'סי סיפר לשחקנים כי לדעתו יש סיכוי לא רע שיגיע למועדון במידה שיקבל הצעה כספית משופרת. בבית"ר בודקים במקביל לבואצ'י אופציות נוספות. הבלם הספרדי אלכס פרז ממתין להצעה מהליגה הספרדית הבכירה, ובמידה שלא יקבל כזאת בימים הקרובים, יבחן את האופציה של בית"ר. ארווין קומאן כבר שוחח עם הבלם, אך הספרדי הבהיר כי הוא מעדיף להמתין להצעה מהליגה הבכירה בארצו לפחות עוד מספר ימים.


