באתר "ספורט" הקטלאני, מדווחים היום (שבת) שמשחק הידידות בין בית"ר ירושלים לברצלונה, שאמור להתקיים באצטדיון טדי ב-4 באוגוסט, עלול להתבטל. הדברים מגיעים כשברקע הבקשה של גורמים פלסטינים ממועדון הפאר שלא לקיים את המשחק בירושלים, כמו קולות של גורמים בתוך ישראל שמזכירים את ההיסטוריה הגזענית של חלק מאוהדי בית"ר ירושלים.
גורם המעורה בפרטים אמר לוואלה! ספורט בנוגע למשחק: "יש תקלות, אבל מנסים למצוא פתרונות. ביומיים הקרובים נדע סופית".
ההתאחדות הפלסטינית לפיפ"א: מנעו את הגעת ברצלונה לירושלים
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
יש לציין כי ישנן סיבות נוספות שעלולות להביא לביטול המשחק. בשבוע שעבר דווח בברצלונה שמאמן הקבוצה רונאלד קומאן יבקש מההנהלה שלא לשתף במשחק את ליאונל מסי, על רקע העומס של הארגנטינאי הקיץ וההשתתפות שלו בקופה אמריקה. מארגני המשחק הבטיחו שהכוכב הארגנטינאי יגיע, וגם בשבוע שעבר בבית"ר ביטלו את הטענות והבהירו שמסי ישחק, אם אכן יחתום על חוזהו במועדון, כך שלא ברור אם בארסה יכולה לעמוד בהתחייבות שלה. כמו כן, ברצלונה פוגשת את יובנטוס בגביע גאמפר ב-8 באוגוסט, וייתכן שהקבוצה תעדיף שלא להסתבך עם עומסים נוספים על שחקניה, שחלקם גם שיחקו ביורו אחרי עונה ארוכה.