פיראס מוגרבי פרש היום (שני) רשמית מכדורגל. הקשר ההתקפי/חלוץ, ששיחק במהלך הקריירה שלו במכבי נתניה, לאנס, בני סכנין, מכבי חיפה ובני שפרעם, מונה למאמן בני שפרעם מליגה ב' וכך למעשה סיים את קריירת המשחק שלו אחרי שסבל מפציעה טורדנית בשנים האחרונות שלא ממש אפשרה לו לשחק באופן סדיר.
עוד בוואלה! ספורט
מוגרבי רק בן 29 שיחק בנבחרת הנערים והנוער של ישראל ויש לו גם שש הופעות בנבחרת ישראל הצעירה. הוא אפילו זומן לסגל הנבחרת הבוגרת במוקדמות מונדיאל 2018, אך לא רשם הופעה רשמית.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
שלום אדרי, לשעבר קשר בית"ר ירושלים, חתם היום בהפועל אום אל פאחם מהלאומית. אדרי בן ה-27 שיחק בעונה שעברה בהפועל חדרה.