עומרי בן הרוש חתם היום (חמישי) בבני סכנין וישחק כבלם הקבוצה בעונה הקרובה. אחרי שעאיד חבשי עבר לעירוני קרית שמונה בסכנין חיפשו בלם ישראלי שיוכל למלא את המקום של לוקאס שפנדלהופר, שבשלב זה לא צפוי להמשיך עונה נוספת. "בן הרוש יוסיף הרבה ניסיון ואיכויות", אמר גורם בהנהלת סכנין. "נכון שבדקנו אופציות אחרות גם אבל הוא ממש לא ברירת מחדל".
זאת תהיה התחנה השישית בקריירה של עומרי בן הרוש, שהחל את קריירת הבוגרים שלו במכבי נתניה בשנת 2009 ושיחק ארבע שנים במועדון נעוריו.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
ב-2013 עזב בן הרוש את הקבוצה מעיר היהלומים ועבר למכבי תל אביב, אשר גם במדיה שיחק ארבע שנים, במהלכן זכה עם הצהובים בשתי אליפויות, גביע מדינה אחד ופעם אחת בגביע טוטו. לאחר מכן העביר עונה אחת במכבי חיפה, שלוש עונות בלוקרן הבלגית, כאשר בעונה שעברה שב לליגת העל ושיחק במדי מ.ס. אשדוד.


