מגנה הימני של נבחרת אוסטרליה פראן קראצ'יץ' מועמד למכבי חיפה. הירוקים בוחנים את האפשרות לצרף את קראצ'יץ' בן ה-25, במקום ארנסט מאבוקה שעזב.
קראצ'יץ' חתם בינואר האחרון לשנתיים וחצי בברשיה מהליגה האיטלקית השנייה, אולם הוא מוזכר כמועמד לעזוב את הקבוצה, וסומן על ידי הירוקים אחרי שאופציית חואנחו נייטו ירדה מהפרק. המגן הימני הספרדי קרוב לחתימה באלמריה, ודחה את ההצעה של הירוקים.
אקס מכבי חיפה רנה מולנסטיין מספר על פראן קראצ'יץ'
אל תפספס
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 302
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
ב-4 המשחקים האחרונים של יונייטד, שתי הקבוצות הבקיעו. יש לה הגנה בינונית מאוד לצד התקפה מפתיעה. שווה ללכת פה על הרבה שערים במשחק הזה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
קראצ'יץ' בן ה-25 נולד בזאגרב אך מחזיק באזרחות אוסטרלית. הוא משחק בברשיה כמגן ימני, אך יכול לשחק גם כבלם ורשם בעונה החולפת 16 הופעות בקבוצה. הוא החל את קריירת הבוגרים שלו בלוקומוטיבה זאגרב שבה הוא עשה את הפריצה שלו לפני שהגיע לאיטליה. לקראצ'יץ' יש שלוש הופעות במדי נבחרת אוסטרליה ובשבוע שעבר הוא כבש בהופעתו השנייה בלבד במדים הלאומיים.
מלבד קראצ'יץ' ישנם מועמדים נוספים שסומנו על ידי מכבי חיפה, אולם האוסטרלי שקיבל לאחרונה שבחים מהאקס רנה מולנסטיין, שמכיר אותו היטב מתוקף תפקידו כעוזר מאמן הנבחרת, נמצא בעדיפות.
במקביל, ללא קשר להחתמה של מגן ימני זר, בקבוצה מגבירים את המאמצים לסכם עם רז מאיר על חוזה חדש, במטרה שייצא עם הקבוצה למחנה האימונים בשבוע הבא. בחיפה אופטימיים לגבי הסיכויים שמאיר ימשיך בקבוצה, ובונים עליו למשחקים הראשונים באירופה למקרה שלא יונחת עד אז מגן זר.


