החתמה הראשונה בקיץ: הפועל באר שבע הודיעה היום (שלישי) על צירופו של איאד אבו עביד, שחתם לשלוש שנים. שחקן ההגנה בן ה-26 מצטרף לקבוצה מבירת הנגב אחרי שנתיים בהפועל תל אביב, במהלכן שימש כקפטן לסירוגין. בקבוצה בונים על אבו עביד בעיקר על תקן מגן ימני, ולא על תקן בלם, העמדה בה שיחק בהפועל תל אביב.
אבו עביד אמר לאחר החתימה: "אני מגיע להפועל באר שבע אחרי שתי עונות בהפועל תל אביב, מועדון חם ואוהב ועל כך אני מודה להנהלה ולאוהדים שליוו אותי. הייתה לי תקופה שאזכור לטובה תמיד ובה זכיתי גם לענוד את סרט הקפטן במספר משחקים. ניתנה לי הזכות לעשות את מה שאני אוהב במקומות טובים ואני שמח שאני ממשיך את הקריירה במועדון עם מורשת מפוארת וקהל תומך. אני מודה לאלונה ולהנהלת המועדון על האמון שנתנו בי ומצפה כבר לפגוש את האוהדים ביציעים".
נשיאת המועדון, אלונה ברקת: "אנחנו שמחים לצרף אלינו את איאד. אני מאחלת לו הצלחה ובטוחה שהוא יתרום לנו רבות".
אבו עביד בן ה-26 גדל בבית"ר טוברוק והחל את דרכו בליגת העל במדי מכבי נתניה שאת מדיה הוא לבש עונה אחת (2014/15). בקיץ 2015 הוא חתם בהפועל תל אביב ולאחר שנה מכבי חיפה רכשה אותו מהאדומים תמורת 1.5 מיליון שקל. הוא ערך 18 הופעות בכל המסגרות במדים הירוקים לפני שחתם בקרית שמונה. את עונת 2019/20 אבו עביד פתח בקרית שמונה, אך חזר לקדנציה שנייה בהפועל תל אביב והיה משחקני המפתח שלה והעוגן ההגנתי בעונה החולפת.
במקביל, הפועל באר שבע מתעניינת בצירופו של אדי גוטליב לעונה הבאה. הבלם שסיים חוזה בהפועל תל אביב ונחשב לשחקן חופשי היה בעבר על הכוונת של הפועל באר שבע, אבל הדברים לא הסתדרו. כעת שוקלים במועדון לצרף את גוטליב אחרי שלואי טהא סיים תקופה ארוכה במועדון וקרוב לוודאי שלא ימשיך. כך או אחרת מיגל ויטור וחאתם עבד אלחמיד חתומים לעונה הבאה ולכן אין לחץ גדול בגזרה הזו והדברים תלויים במשא ומתן הכספי.
בעניין השוער, המשא ומתן עם אריאל הרוש ממשיך להתנהל אבל במקביל בודקים במועדון גם אופציות נוספות לשוער שני. אסף צור ומתן עמבר מועמדים לעונה הבאה כשוערי המשנה.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


