וילי רוטנשטיינר ערך אמש (חמישי) ריאיון סקייפ עם אחד מכלי התקשורת באוסטריה, סיפר על המצב הנוכחי מבחינת הקורונה בישראל ועל הקהל שחזר למגרשים ודיבר גם על המשחק נגד נבחרת אוסטריה.
"שיחקנו טוב נגד דנמרק, למרות התוצאה - ההופעה שלנו הייתה מספקת. נגד סקוטלנד המחצית הראשונה שלנו הייתה אחת הטובות בשנים האחרונות. קצת איבדנו את המשחק במחצית השנייה, אבל 4 נקודות בשלב הזה זה בסדר. המשחק נגד אוסטריה בספטמבר? היריבה חזקה מאוד למרות שפתחה עם 4 נקודות. בישראל לא קל לנצח ונקווה שנגרום לה כמה שיותר צרות".
רוטנשטיינר שחזר בישראל לעמדת המאמן אותה לא מילא מאז עמד על הקווים של הנבחרת הצעירה של אוסטריה עד לפני 16 שנה, אמר בחיוך: "הפכתי למאמן נבחרת ישראל באשמת אנדי הרצוג, שהחליט לעזוב".
האוסטרי נשאל לגבי דייויד אלאבה והשיב: "הוא אולי השחקן הכי טוב שהיה לנו. הוא אחד משחקני ההגנה הטובים בעולם. אפשר להתווכח על האיכות של משחק ההגנה שלו, אבל בזמן האחרון הוא שיחק בבאיירן מינכן גם במרכז המגרש. זה מראה כמה כישרון יש לו. הוא אחד מהאנשים עם האישיות הכי טובה בכדורגל האוסטרי והוא ראוי להערכה. הוא תרם כל כך הרבה לכדורגל האוסטרי".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
מוקדמות המונדיאל - בית ו'
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 דנמרק10 9 0 1 3-30 27 2 סקוטלנד10 7 2 1 7-17 23 3 נבחרת ישראל10 5 1 4 21-23 16 4 אוסטריה10 5 1 4 17-19 16 5 איי פארו10 1 1 8 23-7 4 6 מולדובה10 0 1 9 30-5 1


