פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 מכבי חיפה36 24 7 5 29-72 79 2 מכבי תל אביב36 21 12 3 33-65 75 3 מ.ס. אשדוד36 15 9 12 39-48 54 4 הפועל באר שבע36 11 15 10 43-45 48 5 מכבי פתח תקוה36 13 7 16 38-32 46 6 עירוני קרית שמונה36 12 10 14 45-37 46
רגשות מעורבים נרשמו הערב (שבת) גם במ.ס. אשדוד וגם בעירוני קרית שמונה לאחר ששתי הקבוצות נפרדו ב-1:1 בפתיחת הפלייאוף העליון. האורחת הייתה טובה יותר ועלתה ליתרון מוצדק משער של מוחמד שכר בדקה ה-37, והשתלטה לגמרי על המשחק לאחר שרועי גורדנה הורחק בצהוב שני בדקה ה-39. מאמן הקבוצה מעיר הנמל הכניס את זקריה מוגיס להופעת בכורה, וזה גמל לו עם שער שוויון בניגוד למהלך המשחק, ואשדוד חילצה נקודה.
מאמן מ.ס. אשדוד רן בן שמעון אמר בסיום: "בשביל לחזור בעשרה שחקנים במשחק הזה היינו צריכים שאני אהיה אקטיבי ואכניס אנרגיות מהספסל. היה קשה לחזור אחרי שבועיים. גם כשאני נראה עצבני אני בשליטה". על השיפוט: "מדובר בשופט בתחילת דרכו, צריך להגיד את זה. אני חושב שהוא שרק בקלות יתרה, אבל אחרי המשחק כולם לוחצים ידיים והכול בסדר". על שאננות: "אני לא חושב שיש טיפת שאננות בקבוצה הזו. הגבנו טוב. לצאת עם תיקו ולשמור על סטטוס קוו מהמקום הרביעי - חשוב מאוד עבורינו". על מוגיס: "הוא נכנס טוב למשחק. רואים שהוא מוכשר, בסך הכול בן 19. זה היה הימור מחושב, ואני שמח בשבילו".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מאמן עירוני קרית שמונה קובי רפואה: "אנחנו במו ידינו פספסנו את הניצחון. אני מאוכזב מאוד. השופט לא מעניין אותי, אני מאוכזב מהשחקנים". על ההודעה כי יסיים את דרכו בקרית שמונה בתום העונה: "לא צריך לחפש את הרפש, הייתה לי ולאיזי שיחה טובה והכול בסדר. ההחלטה היא משותפת של שנינו, נא לכבד את זה.