אין כמו לנצח במשחק צמרת, אין כמו לנצח משער בתוספת הזמן, אין כמו לנצח יריבה מושבעת, וכשהכול קורה ביחד, אין פלא שאוהדי מכבי תל אביב היו מאושרים אתמול (רביעי) מה-1:2 שלהם על מכבי חיפה. אומנם הירוקים עדיין מובילים בבטחה בפסגה, אבל רושמים כבר משחק 15 ברציפות ללא ניצחון על היריבה הגדולה מתל אביב, שאוהדיה חגגו. וכרגיל, אוהדי מכבי מיהרו להקשיב לשידור ברדיו חיפה ("שיהיו בריאים טואטחה ופלאניץ'"), לעגו לפלאניץ' על השגיאה המכרעת שלו שגרמה לפנדל, ובעיקר התמוגגו מהמכביזם של בן חיים ומהווינריות של קבוצתם. להלן חלק מהציוצים המשעשעים.
אל תפספס
האמירה הבעייתית של גינבורג: "אצילי בפוסט טראומה"
(מומלץ להגביר)
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן