האם משה חוגג יצליח לשכנע את עומר אצילי לחתום בבית"ר ירושלים? הבעלים של הקבוצה נפגש עם הקשר ששוחרר מאפואל ניקוסיה בניסיון אחרון לשכנעו להגיע לבירה ולא לחתום במכבי חיפה. חוגג הבהיר לאצילי שהוא מעוניין בשחקן ששיחק בעבר בהצלחה במועדות, אך למרות הפגישה הזו, ההערכה היא שאצילי יחתום בחיפה בסופו של דבר.
אצילי, 27, גדל בנוער של הפועל ראשון לציון ושם גם עלה לבוגרים ושיחק שנתיים לפני שעבר לבית"ר ירושלים. בקבוצה מהבירה הפך לאחד השחקנים הטובים בליגת העל, מה שגם סידר לו חוזה בגרנאדה בקיץ 2016. שנה אחת הספיקה לו בספרד, לפני ששב ארצה וחתם לארבע שנים במכבי תל אביב. עם הצהובים זכה בשתי האליפויות האחרונות, בהן הפך לאחד השחקנים החשובים במועדון, אך שוחרר בקיץ 2020 בצוותא עם דור מיכה, לאחר פרשת הכדורגלנים והקטינות. זמן קצר לאחר מכן חתם לשנתיים באפואל ניקוסיה.
אל תפספס
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 298
22:00

רקסהאם
(2.5+)

בירמינגהאם
שתי הקבוצות התקפיות יחסית. מתוך שמונה משחקים של רקסהאם העונה, נכבשו ב5 משחקים מעל 2.5 שערים. כך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.