בזמן שבבית"ר ירושלים ממתינים לתשובות סופיות באם ניתן לקיים משחקי אימון, הצוות המקצועי מתחיל להבין שמספר שחקנים לא יעמדו לרשותו עם חזרת הליגה. הקשר הברזילאי מתאוסיניו סובל מעומס בשרירים ויערוך עוד שבוע של אימונים קלים, סנטיאגו אוקמפוס עדיין לא בכושר וייקחו לו עוד כמה שבועות לפחות כדי להיכנס לעניינים ואנטואן קונטה, שנחת בישראל וכמעט ולא עשה הכנה לעונה הזאת. בנוסף אליהם, יש לציין כי בשלב זה ההנחיה היא לא לשלב את דן איינבינדר ואור זהבי בסגל ואילו עם דיוגו ורדאסקה מנסים במועדון להתיר את החוזה, כאשר גם לירדן שועה הוכנה תכנית עבודה לאחר שלא התאמן בצורה מסודרת בשבועות האחרונים.
בנוגע לקונטה, הוא ייכנס לאימונים בהדרגה. הצוות הרפואי עדכן את סלובודאן דראפיץ' ושי ברדה כי לאחר תקופה שהוא לא מתאמן, עומס של שבועיים-שלושה של אימונים גורם לו לרגישות בברך ומשבית אותו ולכן צריכים להיות זהירים איתו. קונטה הבהיר לפני מספר שבועות כי לא יסכים לחתום על חוזה חדש בבירה, אך העובדה כי משפטו בצרפת יחל כבר בינואר וכי אין יותר מדי הצעות אטרקטיביות עבורו, עשויות לגרום לו לשנות את דעתו.
בבית"ר ירושלים מוכנים להעלות את הפיצוי לוורדאסקה בחודש נוסף - משמע חמישה חודשי פיצוי, אך השחקן עדיין לא קיבל החלטה, ומעוניין בשלב זה להישאר במועדון לפחות עד לחודש ינואר, או לחילופין להמתין להצעה מעניינת מאחת הליגות שעדיין פתוחות באירופה. במועדון מבינים כי המקרה שלו הוא המשמעותי ביותר היות והמכתב נשלח אליו לאחר סיום ההעברות ביבשת, מה שחושף את המועדון לתביעה הרבה יותר גדולה אם לא היו מאפשרים לו להתאמן ולהישאר חלק מסגל השחקנים.
אל תפספס
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
לגבי ירדן שועה, חלוץ הרכש החדש הגיע לאימון ונכח באסיפת הווידאו אך הוא עדיין לא יכול להתאמן עם הקבוצה משום שיש כמה סעיפים שטרם נסגרו מול מכבי חיפה.
בתוך כך, מנהל מחלקת הנוער תומר כרמל התפטר מתפקידו היום. בבית"ר הסבירו כי העיסוק במחלקה פוגע לו בעסקיו האישיים ולכן בחר לסיים את תפקידו.